Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-10-ΕΚΠΤΩΣΗ

Κατασκευή ιστοσελίδων με 10% έκπτωση

Κατασκευή ιστοσελίδων προσφορά 10% έκπτωση

 

Κατασκευή ιστοσελίδων με προσφορά σε μια εταιρεία όπως είναι η Likenet που σέβεται τον πελάτης της και τον θεωρεί πάντα μοναδικό,είναι η ιδανικότερη επιλογή για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδων όμως πέρα από τις τιμές για τις ιστοσελίδες που έχει κάθε εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων,παίζουν βασικό ρόλο και άλλα πράγματα,όπως η ποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας,ο καθαρός κώδικας που χρησιμοποιεί στην κατασκευή ιστοσελίδων,η εξυπηρέτηση που θα υπάρχει μετά το τέλος της σελίδας,το service και πόσο εύκολα θα μπορέσει κανείς να βρει λύση στο μικρό η στο μεγάλο θέμα που ίσως προκύψει.

 

Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet τα παραπάνω θέματα δεν θα πρέπει να σας απασχολούν.

Το μόνο που θα πρέπει να κοιτάτε θα είναι η αύξηση της κερδοφορίας της εργασίας σας και σε συνδυασμό με το marketing της Likenet,σίγουρα η κερδοφορία είναι αναμενόμενη.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet παρέχει σε όλους τους υποψήφιους πελάτες της  μια έκπτωση 10% εάν πληρώσουν απευθείας στην τράπεζα μια από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

Είτε στην κατασκευή ιστοσελίδων,η στην προώθηση ιστοσελίδων (seo),η στην κατασκευή λογότυπου,η στα μαθήματα wed design,η στην ανακατασκευή ιστοσελίδας,η στην διαχείριση μιας ιστοσελίδας η σε ότι άλλο παρέχουμε.

Οι πελάτες που θα πληρώσουν αμέσως την κατασκευή της ιστοσελίδας τους μέσω τραπέζης στα πακέτα τιμών τα οποία έχουμε θα αφαιρούν κατευθείαν το 10% και θα πληρώνουν το υπόλοιπο.

Ηπροσφορά δεν ισχύει για το πακέτο Likenet IN των 250€

 

Εμείς θα είμαστε όποτε μας χρειάζεστε κοντά σας για να γίνουμε αρωγός στην προσπάθεια για κερδοφορία στην επιχείρησή σας.

Σας περιμένουμε από τα γραφεία μας στην Βασιλέως Κων/νου 44 Αθήνα στον 2 όροφο για να συζητήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας,την προώθησή της ιστοσελίδας σας ή και το στρατηγικό marketing αν έχετε τα παραπάνω για να πάει ακόμα καλύτερα η εργασία σας.

Εδώ θα μιλάτε ΜΟΝΟ με επαγγελματίες.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων..Likenet

Δημιουργούμε επαγγελματίες

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top