Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet_logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Home » Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων
Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας LikeNet

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργία ιστοσελίδων WORDPRESS

Κατασκευή ιστοσελίδας με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και εξαιρετικό responsive σχεδιασμό

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων και eshop

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων στην πλατφόρμα WordPress είναι η πιο διαδεδομένη και αξιόπιστη πλατφόρμα κατασκευής website παγκοσμίως με τεράστια κοινότητα υποστήριξης και απεριόριστο πλήθος εφαρμογών και δυνατοτήτων.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας LikeNet

Κατασκευή ιστοσελίδων

Στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, προώθηση ιστοσελίδων, video animation video promo η εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων Likenet είναι η ποιοτικότερη εταιρεία στην Ελλάδα και η καλύτερη επιλογή που θα έχετε κάνει.

Κατασκευή ιστοσελίδων που παρακινούν τον χρήστη, ώστε να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.

Σχεδίαση ιστοσελίδας σε 3 ημέρες

Σχεδίαση ιστοσελίδων με προσοχή στις λεπτομέρειες και σε 3 ημέρες έτοιμη η ιστοσελίδα σας. Αφού βέβαια, μας έχετε δώσει το υλικό που χρειαζόμαστε για την ιστοσελίδα μας

Επειδή ξέρουμε πολύ καλά όπως και εσείς, ότι ο χρόνος είναι χρήμα.

ΜΟΝΟ σε εμάς βλέπετε την ιστοσελίδα σας πριν την πληρώσετε

Σχεδίαση ιστοσελίδων με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Κατασκευάζουμε website για επιχειρήσεις, website για hotel, website για magazino, website για portal, website για blog, website για δικηγορικά γραφεία, website για ιατρεία, και γενικά όποια επιχείρηση θέλει να κερδίσει μια θέση στο διαδίκτυο.

Δίνουμε έμφαση στην αισθητική και στην λειτουργικότητα με απώτερο στόχο την κερδοφορία.

Η κατασκευή ιστοσελίδων, έχει καταστεί βασική προϋπόθεση μιας επιχείρησης για την ανεύρεση πελατών καθώς και την ορθή προώθηση των προϊόντων της.

Η κατασκευή ιστοσελίδων μπορεί να περάσει από τα χέρια μη έμπειρου ατόμου και θα μας δώσει απογοητευτικά αποτελέσματα.

Παρέχουμε την λύση που ζητάτε στην κατασκευή ιστοσελίδων για επιχειρήσεις και ιδιώτες

Δημιουργία ιστοσελίδων για κέρδη

Μακροπρόθεσμα και διαρκώς αυξανόμενα η σχεδίαση ιστοσελίδων αποφέρει μόνο κέρδη σε μία επιχείρηση.

Η δημιουργία ιστοσελίδων, σίγουρα έχει μπει δυναμικά στο διαδικτυακό κόσμο και δεν θα είχε παραμείνει, αν δεν είχε άριστα αποτελέσματα.

Το πολύ δυνατό χαρτί στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι, ότι έχει την δυνατότητα εκμηδένισης της αποστάσεως. Η σωστή σχεδίαση ιστοσελίδων φέρνει τον πελάτη στην πόρτα σας, ανεξαρτήτου ωραρίου και τοποθεσίας.

Μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα, είναι ένας υπάλληλος επί 24ώρου βάσεως άνευ πληρωμής. Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δοθεί σε μια αναγνωρισμένη εταιρεία του χώρου, θα σας αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Στην δημιουργία ιστοσελίδων έχουν εφάπαξ ένα κόστος και απόδοση για πάντα.

Ακριβώς για το λόγο της μεγάλης διάρκειας της στο χώρο του διαδικτύου, σας ωφελεί η κατασκευή ιστοσελίδων να δοθεί σε εταιρεία που χαρακτηριστικό της είναι η αξιοπιστία, η εμπειρία και η άριστη απόδοση της, στην σχεδίαση ιστοσελίδων.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων
Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων
Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος για την δημιουργία ιστοσελίδων να απευθυνθείτε στην Likenet, που ακόμα και αν δεν την γνωρίζετε μέσα στο κόσμο του internet θα πάρετε τις διαβεβαιώσεις της επιτυχής πορείας της, στην κατασκευή ιστοσελίδων και γενικά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την εδραίωση της επιχείρησής σας, πέρα της κατασκευής ιστοσελίδων.
 
Η Likenet μπορεί με τους εξαιρετικά έμπειρους ανθρώπους, στο δυναμικό της, πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων, να σταθεί πλάι σ’εσάς και την επιχείρησή σας για τα πιο αποδοτικά κερδοφόρα αποτελέσματα.
 
Η Likenet μέσα από την λεπτομερέστατη κατασκευή ιστοσελίδων που έρχεται σαν έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σας, στον συγκεκριμένο χώρο, μπορεί να σας δείξει και παράπλευρες επιλογές, για την άριστη επιλογή προώθησης των προϊόντων σας.
 
Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί κάποιος ότι δεν αρκεί απλά  μια ιστοσελίδα για την ύπαρξη στο χώρο, αλλά απαιτείται η σωστή δημιουργία ιστοσελίδων με συνέπεια και σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια για την σχεδίαση ιστοσελίδων, κάτι που η Likenet γνωρίζει άριστα.
 
Με τα παραπάνω θέλουμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για το που θα ακουμπήσετε τα όνειρα τα δικά σας, αλλά και της οικογένειάς σας. Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι παιχνίδι, ούτε πειραματισμός. Θέλει προσοχή.
 
Πόσοι δυστυχώς άνθρωποι έχουν έρθει στην Likenet σε δεύτερο χρόνο και επιτρέψτε μου την έκφραση, κλαίνε τα λεφτά τους, επειδή εμπιστεύτηκαν την δημιουργία της ιστοσελίδας τους σε “επαγγελματίες” των 2 σεμιναρίων ή των tutorial μέσω youtube.
 
Αν θες λοιπόν και εσύ να δεις την επιχείρησή να ανθίζει οικονομικά, τότε πρόσεχε που θα αναθέσεις την σχεδίαση ή την ανακατασκευή του website σου.
 
Στην Likenet δεν παίζουμε με τα όνειρά σας και με το μέλλον σας και επειδή σκεφτόμαστε πάντα ως πελάτες, μην ανησυχείτε καθόλου για το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων, μπορούμε να κάνουμε κατασκευή ιστοσελίδας σύμφωνα με το μπάτζετ το οποίο έχετε.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop - Σε οικονομικές τιμές

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Δημιουργία ιστοσελίδων σε χαμηλό κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας | Kατασκευή ιστοσελίδας για κέρδη-LikeNet

Δημιουργία ιστοσελίδας για άριστα αποτελέσματα

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα μας αποδώσει άριστα αποτελέσματα μέσα από την σωστή σχεδίαση, απαιτεί την υπογραφή από έμπειρους ανθρώπους, με πλήρη άρτια γνώση του αντικειμένου στην σχεδίαση ιστοσελίδων.

Η Likenet με άτομα που έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους στην κατασκευή ιστοσελίδων, μπορεί να σας καθοδηγήσει, στην απόκτηση της σωστής διαδικασίας κατασκευής ιστοσελίδων, που δεν παρουσιάζουν κενά όσον αναφορά την εμφάνιση καθώς και την λειτουργικότητα.

Όσο απλό και ν ’ακούγεται η έκφραση κατασκευή ιστοσελίδων, στην πράξη αν αποσκοπείς σε μακροχρόνια αποτελέσματα, πρέπει να δοθεί η απαραίτητη προσοχή από το όνομα της σελίδας έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η Likenet έχει αναγάγει σε τέχνη να αναγνωρίζει την λεπτομέρεια που θα αποφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην σχεδίαση ιστοσελίδων

Ιστοσελίδες που κάνουν την διαφορά

Η κατασκευή ιστοσελίδας θεωρείται επιτυχής, όταν μαγνητίζει τα βλέμματα των χρηστών του διαδικτύου, όχι μόνο αισθητικά αλλά κυρίως λειτουργικά.

Το website δηλαδή να είναι εύχρηστο, διαυγή, και με ταυτότητα οι οποίοι αποτελούν τους μελλοντικούς πελάτες σας.

Το θέμα είναι η δική σας επιλογή να προσανατολιστεί σε μία εταιρεία δοκιμασμένη στην δημιουργία ιστοσελίδων.

Μια εταιρεία που σαν σκοπό της έχει την οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων δεν αφήνει περιθώρια για τίποτα περισσότερο από φτηνά αποτελέσματα.

Η σχεδίαση ιστοσελίδων, πρέπει να ανατίθεται σε άτομα έμπειρα, δημιουργικά που γνωρίζουν ότι η ικανοποίηση του πελάτη θα είναι το κύριο μέλημα τους, για μία μακροχρόνια επικερδή συνεργασία και για τους δύο.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στην κατασκευή ιστοσελίδων για να αποφέρουν το αναμενόμενο επικερδές αποτέλεσμα, δεν είναι δυνατόν να γίνει μέσα από μία προχειροδουλειά.

Δημιουργία ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση - Likenet.gr

Η Likenet είναι μία εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, που πάντα ανεβάζει τον πήχη για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μέσα από την δημιουργία ιστοσελίδων, ακολουθώντας τον τέλειο σχεδιασμό τους, δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την αποτελεσματικότητά της, όσον αναφορά την προώθηση των προϊόντων των πελατών της.

Δημιουργία ιστοσελίδων - Δημιουργία e-shop - Likenet.gr

Αποτελεί σημαντικό βήμα και για αυτό το λόγο πολυαναφερόμενη προϋπόθεση, η επιλογή της εταιρείας που θα αναθέσετε την κατασκευή του site σας.

Και μην ξεχνάτε ποτέ μια ιστοσελίδα δεν είναι κόστος αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Κατασκευή ιστοσελίδων ίσον επένδυση

Η LikeNet σαν αρχή της έχει ότι η κατασκευή ενός website είναι μία σωστή επένδυση.

Η δημιουργία ιστοσελίδων όταν γίνεται με άψογη σχεδίαση, έχει την μεγάλη δυνατότητα να σας βάλει έντεχνα και με μαεστρία στον κόσμο των επικερδών επιχειρήσεων.

Η δημιουργία ιστοσελίδων, πλέον είναι ο δρόμος που μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχή αποτελέσματα των επιθυμιών σας.

Μέσα από ένα οικονομικό πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων, θέτετε τις βάσεις για ουσιαστικά και επικερδή αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Μια σωστή δημιουργία ιστοσελίδων, με τον σωστό σχεδιασμό μπορούν και βγάζει προς τα έξω το προφίλ του επιχειρηματία.

Με την κατασκευή website, υπάρχει άμεση επαφή της επιχείρησής σας και της εργασίας σας με τον κόσμο του διαδικτύου.

Μέσα από την δημιουργία ιστοσελίδας διαθέτετε μια επιχείρηση που δεν κλείνει ποτέ, και σας αποφέρει κέρδος ανεξαρτήτως της παρουσίας σας.

Το αρχικό κόστος της σχεδίασης ιστοσελίδων υπερκαλύπτεται μέσα από την διαρκή διαφήμιση της επιχείρησής σας, άρα πρωτίστως πρέπει να σας απασχολήσει όχι το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων, αλλά που θα ανατεθεί η σχεδίαση των ιστοσελίδων.

 

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων - Eshop με γρήγορη φόρτωση και χαμηλό κόστος

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Aνακατασκευή ιστοσελίδας με μια σύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα, δίνει κύρος αλλά και συμβαδίζει με απαιτήσεις της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει για υψηλότερα κέρδη της επιχείρησής σας με το μικρότερο κόστος.

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι