Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συχνές ερωτήσεις

στην κατασκευή ιστοσελίδων

και στην κατασκευή eshop

Συχνές ερωτήσεις στην κατασκευής ιστοσελίδας-LikeNet

Τι πρέπει να ξέρεις;

Στην κατασκευή ιστοσελίδας αλλά και στην κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό σχεδιασμό (web design), στην λειτουργικότητα, στην απλότητα (για να μην χάνεται και μπερδεύεται ο υποψήφιος πελάτης μας), στην ταχύτητα της ιστοσελίδας, στον καθαρό κώδικα που θα πρέπει να έχει η κατασκευή ιστοσελίδας, δηλαδή να είναι φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης για το seo, και βέβαια με ένα απλό διαχειριστικό πάνελ για τον απλό χρήστη που θα θέλει να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του, χωρίς να ζητάει από την εταιρεία ή από τον developer συνέχεια βοήθεια.

Η πολιτική της εταιρείας μας είναι ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Εμείς δεν θέλουμε εις βάρος των πελατών που μας εμπιστεύονται να κάνουμε πάρτυ αλλά οι πελάτες μας να κάνουν πάρτυ από τις τιμές μας αλλά και από την εξαιρετική και κορυφαία ποιότητα κατασκευή των ιστοσελίδων μας.

Η Likenet δεν βλέπει έναν πελάτη ΠΟΤΕ ευκαιριακά δηλαδή ότι αρπάξουμε αλλά θέλει να τον έχει πελάτη εις το διηνεκές. Ζούμε από τους πελάτες μας και εμεις σεβόμαστε τους πελάτες μας.Σκεφτόμαστε ΠΑΝΤΑ ως πελάτες

Στην Likenet μπορείς να δεις ΑΜΕΣΑ την ιστοσελίδα σου πριν να πληρώσεις.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που το κάνει.

Έτσι δεν θα έχεις καμία έκπληξη κατά την παράδοση της ιστοσελίδας σου.

H Likenet έχει βραβευτεί για την εξυπηρέτησή της έχοντας αυτές τις τιμές.

Έχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και κατά την διάρκεια της κατασκευής αλλά και δηλώνουμε ΠΑΝΤΑ παρόν και μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Για την LikeNet η καλή συνεργασία ξεκινάει μετά την παράδοση της ιστοσελίδας.

Η Likenet είναι ΠΑΝΤΑ αρωγός σε κάθε σας βήμα.

Εννοείται.

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε είναι ΟΛΕΣ δυναμικές,που σημαίνει ότι μπορείτε διαχειρίζεστε το site και να ανεβάζετε φωτογραφίες, να γράφετε άρθρα και ότι άλλο θέλετε.

Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας διαφέρει απο σελίδα σε σελίδα και εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, όπως είναι για παράδειγμα το είδος της ιστοσελίδας ( απλή, eshop, ιστοσελίδα ξενοδοχείου) , το μέγεθος του υλικούς  και απο τις λειτουργείες που χρειάζεστε.

Ένας μέσος όρος χρόνου κατασκευής ιστοσελίδας κυμαίνεται απο 3 μέχρι 15 μέρες απο την στιγμή που μας έχετ αποστείλει το υλικό.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top