Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Graphic Design - Likenet να θες να ξεχωρίσεις και να κάνεις την διαφορά

Graphic Design

Εντυπωσιακό χειροποίητο Graphic Design για την ιστοσελίδα σας ή τα social media

Graphic Design για να κάνεις την διαφορά

Graphic Design - Likenet για να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό

Το Graphic Design της εταιρείας Likenet δεν ”χτυπάει”μόνο στο μάτι αλλά σου αποτυπώνεται μέσα στο μυαλό.

Graphic Design - Likenet για να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό

Κατασκευάζουμε λογότυπα , instragram template , instagram stories , banner , εξώφυλλα Facebook , banner youtube , short youtube video , εξώφυλλα εκδήλωσης , banner για blog , αφίσες , πιστοποιητικά , video και ότι άλλο υπάρχει μέσα στην υπέροχη τέχη που ονομάζεται Graphic Design.

Εποχή Digital - Graphic Design σύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας

Βρισκόμαστε στην Digital εποχή και πρέπει να πράξετε ανάλογα. Αλλιώς θα βλέπετε τον ανταγωνισμό να προοδεύει και εσείς θα μένετε στα ίδια, στα παλιά που θα σας οδηγούν προς τα πίσω αντί για μπροστά. Μην αφήνετε τον χρόνο να σας επηρεάσει την δουλειά σας,  απευθυνθείτε στην LikeNet για Graphic Design και δεν θα το μετανιώσετε αλλά και με προσιτό κόστος θα έχετε τις υψηλές υπηρεσίες μας πάνω σε όποιο γραφιστικό θέμα και αν επιλέξετε.

Graphic Design με σύγχρονη ματιά και αντίληψη

Graphic Design από εξειδικευμένους επαγγελματιες

Στην Likenet δεν παίζουμε με τα ονειρά σας αλλά ούτε μετα χρήματά σας.

Είμαστε επαγγελματίες αλλά άνθρωποι πάνω απ όλα και σκεφτόμαστε σαν να είναι δικό μας το project που μας εμπιστευτήκατε να φέρουμε εις πέρας για την επιχρίρησή σας.

Το μοναδικό που έχετε να χάσετε αν συνεργαστείτε μαζί μας είναι….ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η κατασκευή ιστοσελίδας εκτός του ότι στην εποχή μας είναι εντελώς απαραίτητη, είναι και μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα έχουμε κάνει.

Δεν πρέπει ποτέ να βλέπουμε το Graphic Design σαν ένα έξοδο που θα μας βαρύνει, αλλά σαν ένα έσοδο που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό αλλά και θα μας ανεβάσει επίπεδο στα μάτια των υποψήφιων πελατών μας.

Graphic Design από εξειδικευμένους επαγγελματίες

Οικονομική κατασκευή γραφιστικών εργασιών για να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο..διαφορετικόκαι ξεχωριστό για εσάς και την επιχείρησή σας

Εγγύηση αποτελέσματος

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας , εμπιστευτείτε την Likenet για ένα εγγυημένο άριστο αλλά και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διέπεται από επαγγελματική ευθύνη προς τον πελάτη που μας εμπιστεύεται.

Graphic Design τιμές - Likenet για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα

Graphic Design για ότι έχεις φανταστεί

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά για GRAPHIC DESIGN

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει για υψηλότερα κέρδη.

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι