Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ-LikeNet

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Προσβασιμότητα για όλους. Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με το πρότυπο WCAG 2.0

Ιστοσελίδες για άτομα με ειδικές ανάγκες με πλήρη λειτουργικότητα και σύγχρονη αισθητική αντίληψη.

Κατασκευή ιστοσελίδας για επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ.

Κατασκευή ιστοσελίδας ΑΜΕΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων ΑΜΕΑ

Πρόσβαση στη πληροφορία για όλους, χωρίς διακρίσεις

Κατασκευή ιστοσελίδων W3C

για άτομα με ειδικές ανάγκες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ και για επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Κατασκευή ιστοσελίδων με πιστοποίηση WCAG 2.0 που διευκολύνουν την πρόσβαση σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ακοής, μαθησιακές δυσκολίες, περιορισμένη κίνηση και φωτοευαισθησία.

Ιστοσελίδες κατάλληλες για ΑΜΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 και πιστοποίηση επιπέδου ΑΑ και ΑΑΑ

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ με επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ

Με τον τρόπο που φτιάχνουμε την ιστοσελίδα καλύπτουμε όλες τις απαιτήσεις των επιδοτούμενων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.Η LikeNet καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ, προκειμένου η ιστοσελίδα σας να είναι απόλυτα συμμορφωμένη με το πρότυπο WSAG 2.0 ώστε να μπορεί να επιδοτηθεί μέσω των προγραμμάτων του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ - Σε οικονομικές τιμές

Οικονομική τιμή για Ιστοσελίδες - Eshop για ΑΜΕΑ | Ιστοσελίδες για ΕΣΠΑ

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ με σύγχρονο web-design - LikeNet

Σύγχρονες ιστοσελίδες με πλήρη λειτουργικότητα

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ με σύγχρονο σχεδιασμό και σε PREMIUM ποιότητα κατασκευή

Ιστοσελίδες σε WordPress για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απο τις κανονικές επαγγελματικές ιστοσελίδες. Με χρήση των νέων σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών, συνδυάζουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει μια σύγχρονη ιστοσελίδα, με την πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη και για τα άτομα ΑΜΕΑ.

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ Πρόσβαση στην πληροφορία για όλους Ιστοσελίδες W3C ΑΜΕΑ

Κατασκευή ιστοσελίδων που είναι φιλικές προς τα άτομα με αναπηρία ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας με μηχανισμούς ανάγνωσης κειμένων, εκφώνηση κειμένων, εναλλαγή χρωμάτων, φωνητικές εντολές, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς, αντίθεση κ.α.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η προσθήκη των ανωτέρω λειτουργιών δεν σημαίνει ότι το design της ιστοσελίδας θα υστερεί σε αισθητική.
Ιστοσελίδες W3C ΑΜΕΑ

Δημιουργία ιστοσελίδων ΑΜΕΑ Πρόσβαση στην πληροφορία για όλους Ιστοσελίδες W3C ΑΜΕΑ

Όπως γράψαμε παραπάνω, οι ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ καθώς και για την ένταξη σε ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές ώστε να είναι σύμφωνες με το διεθνές πρότυπο προσβασιμότητας περιεχομένου.

Οι συγκεκριμένες προδιαγραφές εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών μιας ιστοσελίδας με σημαντικότερες από αυτές τις κάτωθι:

  • Παροχή λεζάντας καθώς και εναλλακτικών λύσεων για τις φωτογραφίες και τα πολυμέσα.
  • Παρουσίαση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με διάφορους τρόπους, χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται το νόημά του.
  • Παροχή διευκόλυνσης στην ανάγνωση και ακοή του περιεχομένου της ιστοσελίδας.
  • Δυνατότητα περιήγησης στην ιστοσελίδα με χρήση μόνο του πληκτρολογίου.
  • Παροχή ικανού χρονικού περιθωρίου προκειμένου οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν και να διαβάσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.
  • Απάλειψη περιεχομένου που θα μπορούσε να προκαλέσει επιληπτική κρίση στον επισκέπτη.
  • Παροχή διευκόλυνσης στους χρήστες προκειμένου να βρουν αυτό που αναζητούν.
  • Ευανάγνωστα και κατανοητά κείμενα.
  • Εμφάνιση και λειτουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας με προβλέψιμο τρόπο.

Όπως προαναφέραμε, οι ανωτέρω λειτουργίες αποτελούν μόνο ένα μέρος από αυτές που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας ΑΜΕΑ για επιδότηση ΕΣΠΑ

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Οι έμπειροι web designers & developers της LikeNet είναι σε θέση να αναπτύξουν εντυπωσιακές ιστοσελίδες πλήρως συμμορφωμένες στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το πρότυπο WCAG 2.0 και το ΕΣΠΑ.

Εάν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή μιας σύγχρονης και εντυπωσιακής ιστοσελίδας για ΑΜΕΑ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε την πιο αξιόπιστη λύση πάντοτε κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε με απόλυτη επιτυχία την ένταξη της ιστοσελίδας σας σε ένα πρόγραμμα επιδότησης από το ΕΣΠΑ.

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Aνακατασκευή ιστοσελίδας με μια σύγχρονη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα ή ηλεκρονικού καταστήματος, αυξάνει τα κέρδη, δίνει κύρος αλλά και συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙA

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης του καταλύματος σας.

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Σεμινάρια - Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει  απλά μια ιστοσελίδα να κάνει την μεγάλη διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και οπωσδήποτε  η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO) για να πετύχεις υψηλά κέρδη;

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι