Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Γιατί να μας επιλέξετε στην κατασκευη ιστοσελιδων;

Δημιουργούμε επαγγελματίες που.. κερδίζουν.

Γιατί να μας επιλέξετε για κατασκευή ιστοσελίδων:

Η LikeNet είναι η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα στον συνδυασμό της προσιτής τιμής και της PREMIUM κατασκευής ιστοσελίδας που παραδίνουμε στον πελάτη μας.

Με λίγα λόγια στην LikeNet αγοράζεις ρετιρέ σε τιμή ισογείου.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για εκείνον που κατανοεί τις πραγματικές αξίες.

Σήμερα η επαγγελματική ιστοσελίδα είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση ή ιδιώτη.
Μάλιστα είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να είναι η άμεση προτεραιότητα για μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της.

Επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων

με χαμηλό κόστος

Προσιτές Τιμές – Ακριβή Ποιότητα

Η εταιρεία μας έχει με διαφορά τα καλύτερα πακέτα τιμών ιστοσελίδων σε σχέση με την κατασκευή ποιότητας και λειτουργικότητας και κορυφαία εξυπηρέτηση στην Ελλάδα αλλά αυτό που μας ξεχωρίζε ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τιμών και ποιότητας.

Δες εδώ
Σχεδίαση ιστοσελίδων σε 3 ημέρες
Στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet σας έχουμε την σχεδίαση ιστοσελίδας μέσα σε 3 ημέρες και έτοιμο το web site σας, αφού βέβαια μας έχετε δώσει το υλικό που χρειαζόμαστε για την ιστοσελίδα μας. Επειδή ξέρουμε πολύ καλά όπως και εσείς ότι ο χρόνος είναι χρήμα.
Δες εδώ

Εμπειρία

Κατασκευή Ιστοσελίδων ΜΟΝΟ για υψηλά κέρδη,κατασκευή eshop που πουλάνε Διαφήμιση Google Ads, SEO, Social Media, Marketing πολλά χρόνια εμπειρίας, ένα σημαντικό πελατολόγιο, λύσεις που κάνουν τη διαφορά και φέρνουν αποτέλεσμα.Εμπιστευτείτε μας και το μόνο που θα χάσετε είναι…..ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ

Είμαστε επαγγελματίες

Επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας Likenet. Είμαστε πάντα κοντά σας για να γίνουνε αρωγοί σε κάθε  επαγγελματικό βήμα σας στον χώρο του διαδικτύου. Οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε δεν δείχνουν απλά τις υπηρεσίες σας αλλά αυξάνουν την παραγωγικότητά σας.

Δες εδώ

Αμεσότητα

Στην LikeNet έχουμε άμεση επαφή και δεν βρισκόμαστε σε ”μίτινγκ”αλλά είμαστε ΠΑΝΤΑ δίπλα στον πελάτη που μας εμπιστεύεται με ανθρωπιά. Σε εμάς κάθε λεπτό μετράει για να σας αναδείξουμε μέσα από την δουλειά μας και να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι να κερδίσετε.

Αποτέλεσμα

Έχουμε τις γνώσεις και τη μεθοδολογία για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε, δηλαδή στο κέρδος της εταιρείας σας. Συνδυάζουμε κατασκευή ιστοσελίδας, διαφήμιση στο Google Ads, SEO και social media Marketing για να φτάσουμε στον στόχο μας με τρόπο που μόνο η Likenet γνωρίζει.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε 3 βήματα

Στην LikeNet θα αισθάνεστε ασφαλείς.Σκεφτόμαστε σαν πελάτες, λειτουργούμε ως επαγγελματίες.

Δίνουμε ΠΑΝΤΑ περισσότερα απ ότι μας ζητάτε. H συνεργασία σας με την εταιρεία Likenet δεν σταματά στην παράδοση της εκάστοτε ιστοσελίδας, απλά από εκεί ξεκινά.

Είμαστε αρωγοί σε κάθε επαγγελματικό βήμα σας.

Βήμα 1: Κατανόηση των στόχων και των απαιτήσεων σας.

Κατόπιν συνομιλίας και αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά αλλά και demo ιστοσελίδων μας να διαλέξετε και να δείτε πριν πληρώσετε ΑΜΕΣΩΣ το website σας και να κάνετε τον έλεγχο και την αποδοχή απο πλευρά σας,ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής της ιστοσελίδας.Εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει ένα από τα πακέτα τιμών μας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Βήμα 2ο: Παρουσίαση της ιστοσελίδας σας προς έλεγχο.

Μόλις οι εργασίες της κατασκευής ιστοσελίδας σας ολοκληρωθούν, σας δείχνουμε την νέα σας ιστοσελίδα που μόνο εσείς θα μπορείτε να δείτε, ώστε να ελέγξετε σε πραγματικές συνθήκες την λειτουργικότητα και το design, τόσο απο desktop όσο και απο mobile συσκευές.

Βήμα 3ο: Ολοκλήρωση των εργασιών και δημοσίευση του site.

Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και στο ανέβασμα του website σας στο διαδίκτυο και το μόνο που θα σας πούμε είναι.. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΙΣ που με την εταιρεία LikeNet είναι σίγουρο.

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή καταστήματος Eshop

Προώθηση - SEO

Κατασκευή Λογότυπου

Σεμινάρια

Θα ανεβάσουμε ψηλά το Domain της εταιρείας σας στην Google

Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας

Συμβουλές Marketing για την εταιρεία σας

Γιατί να μας επιλέξετε - LikeNet

Δημιουργούμε Καμπάνιες Υψηλής Απόδοσης

Ανεβάζουμε το brand name σας

Video promo για την εταιρείας και άνοιγμα καναλιού στο Youtube

Premium

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Γαιτί να μας επιλέξετε; Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Φτιάξε την ιστοσελίδα σου στα μέτρα σου

Επέλεξε τις υπηρεσίες που θες και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Θες να επιλέξεις παραπάνω απο μια απο τις υπηρεσίες μας;

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα ή eshop συνδυάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, προώθησης ιστοσελίδας, social media, hosting ή κατασκευής logo φτιάχνοντας άμεσα ενα πακέτο κατασκευής στα μέτρα σου

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top