Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet_logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Home » Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας

Κατασκευή εταιρικής κάρτας

Κατασκευή επαγγελματικής κάρτας για την επιχείρησή σας

Δημιουργία επαγγελματικής κάρτας για την εταιρεία σας με σύγχρονο design

Οι επαγγελματικές κάρτες παραμένουν αναμφισβήτητα απαραίτητες παρά την συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας. Αντιπροσωπεύουν μια ακόμα σημαντική προώθηση της επωνυμίας σας, καθώς αποτελεί μια ισχυρή σύνδεση με  τους πελάτες σας και ένα εύχρηστο εργαλείο για την επιχείρησής σας.

Επαγγελματική κάρτα - Σωστός σχεδιασμός

Ο σωστός σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας παρουσιάζει στους πελάτες μια ποιοτική και σύγχρονη επιχείρηση. Κάθε στοιχείο σχεδίασης όπως το χρώμα, η γραμματοσειρά, ο χώρος, η εικόνα και το λογότυπο κ.λπ. πρέπει να έχει συγκεκριμένη χρήση στην κάρτα προκειμένου να επιτευχθεί  το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για τους πελάτες σας, οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένα παράθυρο που δείχνει την ποιότητα προϊόντων ή  των υπηρεσιών σας.

Απο την άλλη, η ποιοτική κατασκευή μιας επαγγελματική κάρτας αποτελεί επίσης εικόνα της επιχείρησής σας, ένα κομμάτι του marketing για αυτό θα πρέπει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα προσελκύσουν τους πελάτες σας

Η δύναμη της εικόνας μιας Επαγγελματικής κάρτας

Η σημασία της επαγγελματικής κάρτας για την επιχείρησή σας.

Ένα σημαντικό κομμάτι του Marketing μιας επιχείρησης είναι να δημιουργήσει μια καλή πρώτη εντύπωση. Με τον έντονο ανταγωνισμό στην αγορά, η πρώτη σας εντύπωση θα καθορίσει και το μέλλον σας.

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα για να τραβήξουν την προσοχή του καταναλωτή. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κάνετε γρήγορα μια καλή πρώτη εντύπωση, ώστε οι πιθανοί νέοι πελάτες να θυμούνται εσάς και τα προϊόντα σας.

Μια πρωτότυπη και καλά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ευνοϊκής εικόνας της επιχείρησης στο μυαλό των πελατών σας. Η σωστή τοποθέτηση του λογότυπου της εταιρείας, η καλή χρήση του χρώματος και των γραμματοσειρών και η ποιότητα του χαρτιού που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση των καρτών μπορούν να καθορίσουν εάν θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση ή όχι.

Κατασκευή επαγγελματικής κάρτας σε οικονομικές τιμές

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας για Ιστοσελίδες | Δημιουργία επαγγελματικής κάρτας

Κατασκευή Logo | Επαγγελματική κάρτα σε οικονομικές τιμές | Εταιρική ταυτότητα

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Κατασκευή επαγγελματικής κάρτας Likenet

Όλα τα στοιχεία της επαγγελματικής κάρτας πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες.

Στην Likenet έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

Δείτε κάποιες επαγγελματικές κάρτες που έχουμε κατασκευάσει

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Κατασκευή Επαγγελματική κάρτας

Συμπληρώσε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θές

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Δημιουργία Promo Video - Φωτογραφίσεις

Καλύπτουμε κάθε αναγκη σας για την κινηματογράφηση του Γάμου - βάπτισής σας,  τις φωτογραφήσεις Προϊόντων, Μοντάζ και εταιρικής παρουσίασης με ευέλικτα και οικονομικα πακέτα για κάθε επιχείρηση

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα χρήσιμο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι