Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας-LikeNet

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Εταιρική Ταυτότητα - Branding

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας για την επιχείρησή σας

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας με σύγχρονο design

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα περιλαμβάνει όλα τα οπτικά στοιχεία που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας, από το λογότυπο στον ιστότοπό σας έως τις εικόνες που χρησιμοποιούνται στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας σας, την επαγγελματική σας κάρτα, φυλλάδια, banners κτ.λ. – αυτό καθιστά το branding εξαιρετικά σημαντικό για την ανάπτυξη της επιχείρησης. Εάν θέλετε να ανεβάσετε την εταιρεία σας στο επόμενο επίπεδο, χρειάζεστε μια σαφή κατεύθυνση της επωνυμίας σας.

Εταιρική Ταυτότητα - Πρωτότυπος σχεδιασμός - Ισχυρή Εταιρική Εικόνα

Η εταιρική ταυτότητα – Branding είναι το πρόσωπο της επωνυμίας σας, είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι πελάτες σας όταν επισκέπτονται τον ιστότοπο, την εφαρμογή και τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επομένως, πρέπει να μεταφέρει το κύριο μήνυμα της επωνυμίας σας, να δείξει τι είναι μοναδικό σε εσάς και να κάνει τους ανθρώπους να σας αναγνωρίζουν εύκολα.

Μια πρωτότυπη εταιρική ταυτότητα είναι ουσιαστικά αυτή που μεταφέρει ένα σαφές μήνυμα και έχει μια σταθερή και αξέχαστη εικόνα της επωνυμίας στο μυαλό των πελατών σας, εμπνέοντας αξιοπιστία και κύρος.

Η σημασία της εταιρικής ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Η εταιρική ταυτότητα λειτουργεί ως μέσο επικοινωνίας με το κοινό-στόχο σας, ενώ τα στοιχεία σχεδίασής σας συνεργάζονται για να μεταφέρουν συγκεκριμένα μηνύματα για την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, το λογότυπό σας μπορεί να εκφράζει το είδος των υπηρεσιών ή προϊόντων που προσφέρετε. Εάν  για παράδειγμα η εταιρεία σας παράγει κομψά, μοντέρνα έπιπλα, τα γραφικά σας στα social media μπορεί να είναι μινιμαλιστικά και καθαρά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες γραμματοσειρές για να μεταφέρετε την προσωπικότητα της εταιρείας σας. Ομοίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα για να μεταδώσετε την ενέργεια, τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα και την αξιοπιστία.

Τι περιλαμβάνει μια εταιρική ταυτότητα;

Κατασκευή εταιρικής ταυτότητας σε οικονομικές τιμές

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας | Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας - Branding

Κατασκευή Logo | Επαγγελματική κάρτα σε οικονομικές τιμές | Εταιρική ταυτότητα

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας Likenet

Όλα τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες.

Στην Likenet έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

Δείτε κάποιες εταιρικές ταυτότητες που έχουμε κατασκευάσει

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρήγορη φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Aνακατασκευή ιστοσελίδας με μια σύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα, δίνει κύρος αλλά και συμβαδίζει με απαιτήσεις της Google.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή το την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας

Συμπληρώσε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θές

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια καλαίσθητη ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας στην επιχείρησή σας; Ή μήπως μαζί με την καλαίσθητη ιστοσελίδα θα πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Δημιουργία Promo Video - Φωτογραφίσεις

Καλύπτουμε κάθε αναγκη σας για την κινηματογράφηση του Γάμου - βάπτισής σας,  τις φωτογραφήσεις Προϊόντων, Μοντάζ και εταιρικής παρουσίασης με ευέλικτα και οικονομικα πακέτα για κάθε επιχείρηση

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα χρήσιμο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι