Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας LikeNet

Κατασκευή ιστοσελίδων χαμηλές τιμές

Δημιουργία ιστοσελίδων WORDPRESS

Κατασκευή ιστοσελίδων με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και εξαιρετικό responsive σχεδιασμό

Κατασκευή ιστοσελίδων - eshop γιατί να την κάνω;

Κατασκευή ιστοσελίδων ή κατασκευή eshop σήμερα όχι αύριο. Είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή να ελπίζεις στην στήριξη της γειτονιάς, έχοντας ένα μαγαζί με ρούχα;

Για σκέψου αυτό όμως το μαγαζί σου αν η εταιρεία κατασκευή site, κατασκευή eshop LikeNet στο μετέτρεπε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα μπορούσαν να κάνουν όλες τις παραγγελίες μέσα από εκεί, ξένοιαστα και ξεκούραστα 24ώρου βάσεως, πόσο υπέροχα θα ήταν για σένα;

Μπορείς να φανταστείς μια χελώνα χωρίς καβούκι; Όχι, σωστή απάντηση.

Έτσι πλέον σε βλέπουνε οι υποψήφιοι πελάτες σου όταν σε ρωτούν αν έχεις δική σου ιστοσελίδα και η απάντηση που λαμβάνουν εν  21ο αιώνα είναι όχι.

Κατασκευή ιστοσελίδων χαμηλές τιμές

Μακροπρόθεσμα και διαρκώς αυξανόμενα η σχεδίαση ιστοσελίδων αποφέρει μόνο κέρδη σε μία επιχείρηση.

Η δημιουργία ιστοσελίδων, σίγουρα έχει μπει δυναμικά στο διαδικτυακό κόσμο και δεν θα είχε παραμείνει αν δεν είχε άριστα αποτελέσματα.

Το πολύ δυνατό χαρτί στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι ότι έχει την δυνατότητα εκμηδένισης της αποστάσεως.Η σωστή σχεδίαση ιστοσελίδων φέρνει τον πελάτη στην πόρτα σας ανεξαρτήτου ωραρίου και τοποθεσίας.
 
Μία καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα, είναι ένας υπάλληλος επί 24ώρου βάσεως άνευ πληρωμής.Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δοθεί σε μια αναγνωρισμένη εταιρεία του χώρου, θα σας αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Στην δημιουργία ιστοσελίδων έχουν εφάπαξ ένα κόστος και απόδοση για πάντα.

Λόγος εμπιστοσύνης στην LikeNet

Ακριβώς για το λόγο της μεγάλης διάρκειας της στο χώρο του διαδικτύου, σας ωφελεί η κατασκευή ιστοσελίδων να δοθεί σε εταιρεία που χαρακτηριστικό της είναι η αξιοπιστία η εμπειρία και η άριστη απόδοση της, στην σχεδίαση ιστοσελίδων.

Αυτός είναι και ένας σοβαρός λόγος για την δημιουργία ιστοσελίδων να απευθυνθείτε στην likenet,που ακόμα και αν δεν την γνωρίζετε μέσα στο κόσμο του internet θα πάρετε τις διαβεβαιώσεις της επιτυχής πορείας της, στην κατασκευή ιστοσελίδων και γενικά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την εδραίωση της επιχείρησής σας, πέρα της κατασκευής ιστοσελίδων.

Η likenet μπορεί με τους εξαιρετικά έμπειρους ανθρώπους, στο δυναμικό της, πέρα από την κατασκευή ιστοσελίδων, να σταθεί πλάι σ’εσάς και την επιχείρησή σας για τα πιο αποδοτικά κερδοφόρα αποτελέσματα. Η likenet μέσα από την λεπτομερέστατη κατασκευή ιστοσελίδων που έρχεται σαν έναρξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας σας, στον συγκεκριμένο χώρο, μπορεί να σας δείξει και παράπλευρες επιλογές, για την άριστη επιλογή προώθησης των προϊόντων σας.

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί κάποιος ότι δεν αρκεί απλά η μια ιστοσελίδα για την ύπαρξη στο χώρο, αλλά απαιτείται η σωστή δημιουργία ιστοσελίδων με συνέπεια και σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια για την σχεδίαση ιστοσελίδων, κάτι που η likenet γνωρίζει άριστα.

Κατασκευή ιστοσελίδων χαμηλές τιμές | Δημιουργία ιστοσελίδων - eshop

Οικονομική Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Δημιουργία ιστοσελίδων σε χαμηλό κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας | Kατασκευή ιστοσελίδας για κέρδη-LikeNet

Δημιουργία ιστοσελίδας για άριστα αποτελέσματα

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα μας αποδώσει άριστα αποτελέσματα μέσα από την σωστή σχεδίαση, απαιτεί την υπογραφή από έμπειρους ανθρώπους, με πλήρη άρτια γνώση του αντικειμένου στην σχεδίαση ιστοσελίδων.

Η likenet με άτομα που έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους στην κατασκευή ιστοσελίδων, μπορεί να σας καθοδηγήσει, στην απόκτηση της σωστής διαδικασίας κατασκευής ιστοσελίδων, που δεν παρουσιάζουν κενά όσον αναφορά την εμφάνιση καθώς και την λειτουργικότητα.

Όσο απλό και ν ’ακούγεται η έκφραση κατασκευή ιστοσελίδων, στην πράξη αν αποσκοπείς σε μακροχρόνια αποτελέσματα, πρέπει να δοθεί η απαραίτητη προσοχή από το όνομα της σελίδας έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Η likenet έχει αναγάγει σε τέχνη να αναγνωρίζει την λεπτομέρεια που θα αποφέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στην σχεδίαση ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδας και κερδοφορία

Εδώ δεν θα φοβάστε για τα χρηματά που θα επενδύσετε. Στην Likenet τα χρηματά σας θα πιάσουν τόπο και θα έρθουν σε κερδοφορία με τις σωστές κινήσεις που θα σας πούμε εμείς να κάνετε. Εμπιστευτείτε την εταιρεία likenet στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και δείτε την επιχείρησή σας να αλλάζει και να μεγαλώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού στην Likenet και ελάτε στα γραφεία μας Βασ.Κων/νου 44 Αθήνα για να μιλήσουμε για την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας και να την δείτε αμέσως on line την ιστοσελίδα σας. Αλλάξτε τον επαγγελματικό σας βηματισμό που είχατε μεχρι τώρα και βαδίστε στα χνάρια του 21 αιώνα.

Η Likenet θα γίνει αρωγός σας σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Σπανάκος

Διευθυντής Likenet

Web Designer-Developer-Professional Digital Marketer-Seo specialist

Δημιουργία ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση - Likenet.gr

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας - Eshop με γρήγορη φόρτωση και χαμηλό κόστος

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Aνακατασκευή ιστοσελίδας με μια σύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα, δίνει κύρος αλλά και συμβαδίζει με απαιτήσεις της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης και διαχείρισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει  απλά μια ιστοσελίδα να κάνει την μεγάλη διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και οπωσδήποτε  η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO) για να πετύχεις υψηλά κέρδη;

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι