Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας LikeNet

Κατασκευή ιστοσελίδας

Δημιουργία ιστοσελίδων WORDPRESS

Κατασκευή ιστοσελίδας με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης και εξαιρετικό responsive σχεδιασμό

Κατασκευή ιστοσελίδας - eshop γιατί να την κάνω;

Κατασκευή ιστοσελίδας ή κατασκευή eshop σήμερα όχι αύριο. Είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή να ελπίζεις στην στήριξη της γειτονιάς, έχοντας ένα μαγαζί με ρούχα;

Για σκέψου αυτό όμως το μαγαζί σου αν η εταιρεία κατασκευή site, κατασκευή eshop LikeNet στο μετέτρεπε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα μπορούσαν να κάνουν όλες τις παραγγελίες μέσα από εκεί, ξένοιαστα και ξεκούραστα 24ώρου βάσεως, πόσο υπέροχα θα ήταν για σένα;

Μπορείς να φανταστείς μια χελώνα χωρίς καβούκι; Όχι, σωστή απάντηση.

Έτσι πλέον σε βλέπουνε οι υποψήφιοι πελάτες σου όταν σε ρωτούν αν έχεις δική σου ιστοσελίδα και η απάντηση που λαμβάνουν εν  21ο αιώνα είναι όχι.

Κατασκευή ιστοσελίδας σε ποιους να απευθυνθώ;

Η δημιουργία ιστοσελίδας ή ενός eshop θα πρέπει να δίδεται σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και όχι στους “επαγγελματίες” των 2 σεμιναρίων. Η κατασκευή ιστοσελίδας σε μια επιχείρηση παίζει καταλυτικό ρόλο στην τελική απόφαση του υποψήφιου πελάτη μας.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας αλλά και ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό σχεδιασμό (web design), στην λειτουργικότητα,στην απλότητα (για να μην χάνεται και μπερδεύεται ο υποψήφιος πελάτης μας), στην ταχύτητα της ιστοσελίδας, στον καθαρό κώδικα που θα πρέπει να έχει η κατασκευή ιστοσελίδας, δηλαδή να είναι φιλική ως προς τις μηχανές αναζήτησης για το seo, και βέβαια με ένα απλό διαχειριστικό για τον απλό χρήστη που θα θέλει να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα του, χωρίς να ζητάει από την εταιρεία ή από τον developer συνέχεια βοήθεια.

Είμαστε επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδας

Εμείς ως εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων, κατασκευής eshop, προώθησης ιστοσελίδων(seo), digital marketing, video animation σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι είμαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και μπορούμε να σας βοηθήσουν σε οποιοδήποτε θέμα που αφορά το διαδίκτυο.

Έχουμε καταγράψει “πολλά χιλιόμετρα εμπειρίας” στην σχεδίαση ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων,
σε πάρα πολλές επιχειρήσεις όπως και marketing και είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας, να σας λύσουμε το πρόβλημα που τυχόν προκύψει, είτε αυτό είναι μεγάλο, είτε είναι μικρό.

Κατασκευή ιστοσελίδας και eshop - Σε οικονομικές τιμές

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας από 250€ | Δημιουργία ιστοσελίδων σε χαμηλό κόστος

Κατασκευή ιστοσελίδας | Kατασκευή ιστοσελίδας για κέρδη-LikeNet

Ανταγωνισμός και κατασκευή ιστοσελίδας

Οι ανταγωνιστές σου έχουν ήδη ιστοσελίδα και κερδίζουν από αυτή. Εσύ;

Όλες οι κινήσεις στην ζωή μας σε όποιο επίπεδο και αν είναι μας στιγματίζουνε και μας καθορίζουμε το αύριο. Άρα θα πρέπει κάθε κίνηση μας να είναι προσεκτική. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τα επαγγελματικά μας, που από εκεί περνάνε οι φιλοδοξίες και τα όνειρά μας.

Κατασκευή ιστοσελίδας και κερδοφορία

Εδώ δεν θα φοβάστε για τα χρηματά που θα επενδύσετε. Στην Likenet τα χρηματά σας θα πιάσουν τόπο και θα έρθουν σε κερδοφορία με τις σωστές κινήσεις που θα σας πούμε εμείς να κάνετε. Εμπιστευτείτε την εταιρεία likenet στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop και δείτε την επιχείρησή σας να αλλάζει και να μεγαλώνει στο πέρασμα του χρόνου.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού στην Likenet και ελάτε στα γραφεία μας Βασ.Κων/νου 44 Αθήνα για να μιλήσουμε για την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας και να την δείτε αμέσως on line την ιστοσελίδα σας. Αλλάξτε τον επαγγελματικό σας βηματισμό που είχατε μεχρι τώρα και βαδίστε στα χνάρια του 21 αιώνα.

Η Likenet θα γίνει αρωγός σας σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Σπανάκος

Διευθυντής Likenet

Web Designer-Developer-Professional Digital Marketer-Seo specialist

Δημιουργία ιστοσελίδων με γρήγορη φόρτωση - Likenet.gr

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας - Eshop με γρήγορη φόρτωση και χαμηλό κόστος

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Aνακατασκευή ιστοσελίδας με μια σύγχρονη τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα, δίνει κύρος αλλά και συμβαδίζει με απαιτήσεις της Google.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι για την κατασκευή της ιστοσελίδας μου

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης και διαχείρισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει  απλά μια ιστοσελίδα να κάνει την μεγάλη διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και οπωσδήποτε  η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO) για να πετύχεις υψηλά κέρδη;

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι