Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Video Promo για την Επιχείρηση σας

Video Promo για την Επιχείρηση σας

Video marketing επιχειρήσεων για προώθηση & αύξηση πωλήσεων

Δημιουργία Promo Video για την επιχείρηση σας

Το VIDEO PROMO κυριαρχεί πλέον online. Στην πραγματικότητα, προβλέπεται να κατακλύσει το Διαδίκτυο τα επόμενα χρόνια. Η Cisco εκτιμά ότι η κυκλοφορία VIDEO PROMO θα αντιπροσωπεύει το 82% της παγκόσμιας κίνησης στο Διαδίκτυο έως το 2021.

Δημιουργία Promo Video για την επιχείρηση σας

Κινηματογράφηση Γάμου – Βάπτισης

Καλύπτουμε κάθε αναγκη σας για την κινηματογράφηση του Γάμου  ή της βάπτισής σας. Διαθετουμε ευέλικτα οικονομικα πακέτα επαγγελματικής φωτογράφησης & βιντεοσκόπησης

Φωτογραφήσεις, Μοντάζ

Η εταιρεία LikeNet αναλαμβάνει να κάνει την σκηνοθεσία ή να φωτογραφίσει την επιχείρησή σας ή τα προιόντα σας και να σας φτιάξει εντυπωσιακά video promo για κάθε επιχείρηση

Δημιουργία εταιρικού βίντεο διαφήμισης

Η πλειοψηφία του περιεχομένου στο διαδίκτυο βασίζεται ήδη σε βίντεο. Και ο αριθμός αυτός μόνο θα αυξηθεί. Γιατί; Οι άνθρωποι δεν έχουν σταματήσει να διαβάζουν περιεχόμενο βασισμένο σε κείμενο, αλλά είναι πιο δύσκολο να καταγράψουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και να κρατήσουν την προσοχή τους. Μια μελέτη από το Nielsen Norman Group , διαπίστωσε ότι οι επισκέπτες, κατά μέσο όρο, διαβάζουν μόνο το 20% μιας σελίδας στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το 80% του κειμένου και του περιεχομένου της σελίδας σου δεν διαβάζεται καν.

 

Οι άνθρωποι πλέον θέλουν άμεση πληροφορία. Δεν θέλουν να διαβάσουν μια δημοσίευση 3.000 λέξεων για να λάβουν τις πληροφορίες τους. Αυτή η τάση γίνεται όλο και πιο εμφανής στο ψηφιακό μάρκετινγκ καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επικεντρώνονται στην εφαρμογή της διανομής περιεχομένου βίντεο.

Tips για σωστό Video Marketing

Promo Video - Προσελκύστε πελάτες

Γιατί το χρειάζεστε

  • Αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για να προσελκύσετε πελάτες στην ιστοσελίδα σας και να εξηγήσετε άμεσα τα οφέλη των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας.
  • Ένας online χρήστης ξοδεύει κατα μέσο όρο 10-20 δευτερόλεπτα σε μία νέα ιστοσελίδα. Το βίντεο είναι ο ευκολότερος και πιο αποδοτικός τρόπος να τραβήξετε την προσοχή και να εξήσετε γιατί αυτό που προσφέρετε τον ενδιαφέρει
  • Εξαιρετικό εργαλείο για τα social media, ώστε να οδηγήσετε κόσμο στην ιστοσελίδα σας
  • Ο ιδανικότερος τρόπος για να συνοδεύσει μια εταιρική σας παρουσίαση, ένα pitch ή μια παρουσία σας σε έκθεση.

Μην αφήνετε τον ανταγωνισμό να σας προλάβει, αλλά κάντε το επόμενο βήμα που θα εκτινάξει το κύρος της επιχείρησή σας, αλλά και την καριέρα σας.

Το video είναι ο μεγαλύτερος συμμαχός σας τον 21αιώνα για να μπορέσετε να ανεβάσετε το επίπεδο της επιχείρησής σας στα υψηλότερα σκαλοπάτια.

Διαφημιστικά video για ξενοδοχεία,ενοικιαζόμενα δωμάτια,χώροι εστίασης

Εμείς κάνουμε την σκηνοθεσία το μοντάζ και σας παραδίδουμε έτοιμο το video σας.

85% των καταναλωτών που αγοράζουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, βλέπουν πρώτα το αντίστοιχο βίντεο

1 video promo ισοδυναμεί με 1000 πωλητές.

Περάστε τα μηνύματα σας, εξηγήστε το προϊον ή την υπηρεσία σας με ένα προωθητικό βίντεο.

Κράτησε το σύντομο και περιεκτικό

Ένα έως δύο λεπτά φαίνεται να είναι ο χρυσός κανόνας του περιεχομένου video promo στο διαδίκτυο σύμφωνα με τη μελέτη της Wistia. Αναλύθηκαν 564.710 βίντεο και περισσότερες από 1.3 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο για την καταγραφή αυτών των δεδομένων.

Ανάπτυξε ένα συναρπαστικό σενάριο

Το πρώτο βήμα για την παραγωγή οποιουδήποτε βίντεο προώθησης είναι το σενάριο. Χρειάζεσαι ένα σενάριο βίντεο που θα προσελκύσει τους πελάτες σου και θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον. Το σενάριο αυτό μπορείς με λίγη φαντασία και με βάση την υπάρχουσα σελίδα προορισμού, να το ανακαλύψεις και μόνος!

Βρες το σωστό στυλ για την αγορά-στόχο

Στη συνέχεια, πρέπει να καταλάβεις ποιο ύφος βίντεο είναι καλύτερο για την αγορά-στόχο. Το κλειδί εδώ είναι να κατανοήσεις την αγορά και τι θέλουν να δουν οι πελάτες σου. Για αρχή, πραγματοποιείται σίγουρα κάποια βασική έρευνα ανταγωνιστών ή αναζήτηση των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Η εταιρεία LikeNet αναλαμβάνει να κάνει την σκηνοθεσία ή να φωτογραφίσει την επιχείρησή σας ή τα προϊόντα σας και να σας φτιάξει εντυπωσιακά video promo για κάθε επιχείρηση που θέλει να δείξει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της με ένα ύφος Digital 21ου αιώνα.

Θα σας φτιάξουμε ένα video μικρού μήκους που θα δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας αλλά και ότι άλλο θέλετε εσείς να δείξουμε.

Οι παραγωγές αυτές είναι για όλες τις επιχειρήσεις αλλά κυρίως είναι ιδανικές για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώροι εστίασης, πολυχώροι αλλά και για πολλές άλλες δραστηριότητες.

Video Promo - Διαφημιστικά βίντεο Σε οικονομικές τιμές

Οικονομική παραγωγή Video Promo - Διαφημιστικά βίντεο | Δημιουργία διαφημιστικού σποτ για social media

Promo video Μονταζ

Μοντάζ

Η διαδικασία του μοντάζ είναι αρκετά δύσκολη και λεπτή. Ο μοντέρ καλείται να κρίνει τι πρέπει να κρατήσει και τι να κόψει, προκειμένου να προβληθούν τα ισχυρά σημεία του σεναρίου και του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, γενικότερα.

Τα πλάνα πρέπει ν’ αντιπροσωπεύουν το κάθε μέρος του σεναρίου κατάλληλα και να ενισχύουν το προφίλ της εκάστοτε εταιρείας, αξιοποιώντας με φαντασία το υπάρχον υλικό.

Η δημιουργική μας ομάδα παραγωγής της Likenet μπορεί να μετατρέψει τα πρωτοποριακά σας πλάνα σε ένα εκπληκτικό βίντεο που θα λατρέψετε. 

Μπορούμε να επεξεργαστούμε κάθε είδους πλάνα, από οποιαδήποτε συσκευή και να τα κάνουμε να μοιάζουν με μια μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ

Κινηματογράφηση Γάμου – Βάπτισης

Η τέχνη της κινηματογράφησης και του βίντεο είναι από μόνη της μοναδική!

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να επιλέξετε για τoν γάμο σας είναι ο επαγγελματίας που θα αποτυπώσει τις λεπτομέρειες και τις ξεχωριστές στιγμές που θα βιώσετε εκείνη τη μέρα.

Είναι εκείνος που με τη ματιά και την αισθητική του θα φροντίσει να σας ετοιμάσει το φωτογραφικό άλμπουμ και το βίντεο, ώστε να θυμάστε για πάντα αυτά τα όμορφα συναισθήματα.

Κάθε προσωπική στιγμή, είναι έκφραση αληθινών συναισθημάτων και αυτό θέλουμε να δείξουμε μέσα από τις εικόνες μας. 

Διηγούμαστε την ιστορία «της ζωής σας» σαν να είμαστε κομμάτι της. Κοιτώντας ξανά τις εικόνες αυτές μετά από χρόνια, θα βλέπετε την δική σας αλήθεια.

Κινηματογράφηση Γάμου – Βάπτισης

Μην αφήνετε λοιπόν την επιλογή του στην τύχη! Επιλέξτε με προσοχή τον επαγγελματία που θα σας κερδίσει. 

Φωτογραφήσεις

Φωτογράφιση φαγητού και ποτού

Φωτογραφήσεις προϊόντων

Αναλαμβάνουμε επαγγελματική φωτογράφηση προϊόντων για e-shop και καταλόγους και προετοιμασία για SEO.

Έρευνες που έχουν δείξει ότι οι καλές εικόνες επιφέρουν έως 70% αύξηση των πωλήσεων, επιβεβαιώνουν ότι στην εποχή του internet και των social media η εικόνα παίζει αναμφισβήτητα σημαντικό ρόλο. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε επαγγελματική φωτογράφιση των προϊόντων σας για χρήση στο e-shop σας, τα social media, ακόμα και για έντυπες διαφημίσεις.

 

Φωτογράφιση φαγητού και ποτού

Μια ωραία παρουσίαση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατάστημα σας καθώς και σωστές φωτογραφίες του μενού σας σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα σας εξασφαλίσουν νέους πελάτες. Η φωτογράφιση μενού (φαγητού και ποτού) είναι ένα ιδιαίτερο είδος και απαιτεί μεγάλη προσοχή έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι άψογο.

Πόσες φορές είδατε μια φωτογραφία και είπατε ‘Θέλω να το δοκιμάσω αυτό;’ Σίγουρα αποτέλεσε κριτήριο για να πάτε στο συγκεκριμένο εστιατόριο ή bar. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε αρκετούς από τους πελάτες σας. Ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών πριν επιλέξει το μαγαζί σας κοιτάει φωτογραφίες και σχόλια για την επιχείρηση σας, σε FacebookInstagramGoogleFoursquare κλπ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι να εξασφαλίσετε την θετική τους εντύπωση πριν καν μπουν στο μαγαζί σας. Με μία επαγγελματική φωτογράφιση φαγητού και ποτού θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε το κοινό σας και να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας.

Φωτογραφήσεις προϊόντων
Εταιρική φωτογράφηση LikeNet

Εταιρική φωτογράφιση

Έρευνες έχουν δείξει ότι ένας πελάτης είναι πιθανότερο να κάνει μια συναλλαγή με κάποιον εάν του είναι οικείος και τον γνωρίζει. Θεωρούμε ότι στην εποχή του internet και των social media κάθε επιχείρηση που σέβεται την εικόνα της δεν πρέπει να δείχνει απρόσωπη. Αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύονται όλες οι μεγάλες εταιρίες για να δημιουργήσουν μια οικεία εικόνα μέσω των καναλιών επικοινωνίας που διαθέτουν. Επενδύοντας σε μία επαγγελματική εταιρική φωτογράφιση θα δώσετε την ευκαιρία στο κοινό σας να μάθει περισσότερα για την εταιρία σας δημιουργώντας μια πιο οικεία εικόνα για εσάς και την εταιρία σας.

Με μία φωτογράφιση των εγκαταστάσεων σας ή με μία εταιρική φωτογράφιση της ομάδας σας θα δώσετε την ευκαιρία στους πελάτες σας να γνωρίσουν εσάς και την ομάδα σας, να δουν τις εγκαταστάσεις σας και να μάθουν την φιλοσοφία σας. Μια επιχείρηση εξελίσσεται διαρκώς με νέα είδη, άλλους τρόπους παραγωγής και νέο εξοπλισμό. Μοιραστείτε αυτή την εξέλιξη με το κοινό σας και ενισχύστε το brand name σας!

Video promo - Φωτογραφήσεις - Κινηματογράφιση γάμου - βάφτισης

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Σας παρέχουμε:

Επαγγελματικά Πορτραίτα

Επαγγελματικά πορτραίτα και ομαδικές φωτογραφίες για την ενίσχυση των social media σας στον χώρο σας.

Φωτογράφιση Εγκαταστάσεων

Δείξτε στους πελάτες σας τα γραφεία, το κατάστημα ή το εργοστάσιο σας και εμπλουτίστε την εικόνα της επιχείρησης σας.

Φωτογράφιση βιογραφικού

Επενδύστε σε μια επαγγελματική φωτογράφιση βιογραφικού και ξεχωρίστε ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους.

Φωτογράφιση ξενοδοχείων & δωματίων

Έχετε αναρωτηθεί τι εντυπώσεις κάνετε με τις φωτογραφίες σας στους πελάτες σας; Σας αποφέρουν οι φωτογραφίες σας άμεσες κρατήσεις ή τους κάνουν να έχουν δεύτερες σκέψεις; Οι φωτογραφίες του καταλύματος σας παίζουν αδιαμφισβήτητα μεγάλο ρόλο στην προσέλκυση νέων επισκεπτών. Οι άνθρωποι στις μέρες μας συνηθίζουν να δίνουν περισσότερη σημασία τις εικόνες από ότι στα κείμενα και αποτελούν τον βασικότερο παράγοντα επιλογής ενός χώρου μετά από μία ελκυστική τιμή. Επενδύστε σε μία επαγγελματική φωτογράφιση του ξενοδοχείου ή του airbnb σας και αυξήστε τις κρατήσεις σας.

Δωμάτια

Δείξτε τα δωμάτια σας όπως τους αξίζει και δώστε στον επισκέπτη να καταλάβει πως θα είναι ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει, μέσα από ποιοτικές φωτογραφίες.

Επιπλέον Παροχές

Πισίνες, γυμναστήρια, πάρκινγκ, spa και ό,τι άλλο παρέχετε αξίζει να έχει μια θέση στην λίστα με τις φωτογραφίες σας.

Εστιατόριο και χώροι εστίασης

Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δώσετε και στο εστιατόριο και τους χώρους της εστίασής σας. Αρκετοί καλεσμένοι προτιμούν την ευκολία του να τους τα παρέχετε όλα χωρίς να πρέπει να μετακινηθούν εκτός του ξενοδοχείου.

Εξωτερικοί χώροι και εναέριες λήψεις με drone

Δείξτε στους επισκέπτες σας τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σας καθώς και τουριστικά σημεία ή events της περιοχής σας που μπορεί να τους ενδιαφέρουν με μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση.

Παροχές & Αξιοθέατα

Μην περιορίζεστε μόνο στις φωτογραφίες του διαμερίσματος σας, χαρίστε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία με φωτογραφίες των παροχών σας και φυσικά φωτογραφίες κοντινών αξιοθέατων που αξίζει να επισκεφτούν.

Φωτογράφιση συνέδριων & ομιλιών

Ένα συνέδριο για να αναδειχθεί χρειάζεται σίγουρα μια σωστή φωτογραφική κάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε εξαιρετικές εικόνες για την προώθηση του και όλοι οι συμμετέχοντες, παρευρισκόμενοι και χορηγοί, θα μείνουν ευχαριστημένοι.

Φωτογράφιση εκδηλώσεων

Μέσα από μία επαγγελματική φωτογράφιση εκδηλώσεων ή συνεδρίων μπορείτε να δείξετε στο κοινό σας την απήχηση που έχει η επιχείρηση σας στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Μια επαγγελματική κάλυψη του event σας θα σας δώσει υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες για δελτία τύπου καθώς και για τα social media σας.

Φωτογραφική κάλυψη event

Με εμπειρία χρόνων στον συγκεκριμένο τομέα, η φωτογραφική ομάδα μας είναι έτοιμη να σας παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως φωτογράφιση event, φωτογράφιση εγκαινίων, φωτογράφιση παρουσιάσεων, φωτογράφιση party και night events. Στόχος μας είναι να αποτυπώσουμε κάθε σημαντική στιγμή της εκδήλωσης σας παρέχοντας σας ποιοτικές φωτογραφίες και άμεση παράδοση.

Φωτογράφιση των event σας

Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε το event ή το συνέδριο σας με επαγγελματισμό και με άρτιο εξοπλισμό. Σας εξασφαλίζουμε την γρήγορη παράδοση του υλικού σας παρέχοντας σας καθαρές φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση. Δώστε την ευκαιρία στο κοινό σας να παρακολουθήσει το συνέδριο σας και να μάθει τις τελευταίες εξελίξεις τις εταιρίας σας.

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Δημιουργία Promo Video

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια καλαίσθητη ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας στην επιχείρησή σας; Η μήπως μαζί με την καλαίσθητη ιστοσελίδα θα πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet βγαίνετε AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που θέλετε.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα χρήσιμο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι