Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Google ads

Google Business

Βγείτε πρώτοι με το Google ads

Επιχειρηματικό προφιλ Google Business

Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό και βγάλτε χρήματα από τις διαφημίσεις σας με διαφήμιση Google ADS

Διαφημιστικές καμπάνιες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google

Με τις διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet βγαίνετε AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google από το πρώτο κιόλας λεπτό με τις λέξεις κλειδιά που θέλετε εσείς για την επιχείρησή σας.

Διαφημιστικές καμπάνιες στα Social

Ποτέ δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε τις διαφημιστικές καμπάνιες στα social media και κυρίως το Facebook που βέβαια κυριαρχεί στην ζωή όλων μας.

Διαφημιστική καμπάνια Google ads με το λιγότερο κόστος

Με το Google Ads και με την LikeNet σε λίγα λεπτά θα είστε στην πρώτη θέση της Google Εάν σας ενδιαφέρει το διαφημιστικό πρόγραμμα «Google AdWords», η LikeNet παρέχει στη διάθεσή σας μία ομάδα πιστοποιημένων συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο maximum τις δυνατότητες του προγράμματος, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Με το Google ads κερδίζετε…

Σημασία έχει για εμάς η διαφημιστική σας καμπάνια να αποδώσει σύντομα και με το λιγότερο δυνατό κόστος. Για αυτό η LikeNet σας εξασφαλίζει:

 • Επισκεψιμότητα – Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες με σταθερά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ίδιο ή χαμηλότερο κόστος.
 • Εξοικονόμηση κόστους – Εντοπίζουμε και μειώνουμε τη σπατάλη των δαπανών ανά κλικ.
 • Υψηλότερη απόδοση – Εστιάζουμε σε αποτελεσματικές καμπάνιες υψηλής απόδοσης, με γνώμονα τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Ξεχωρίζουμε επειδή ανάλογα με τις ανάγκες σας…

 • Δημιουργούμε την καμπάνιά σας από την αρχή. Σχεδιάζουμε όλο το AdWords πορτοφόλιό σας, από την τοποθέτησή της διαφήμισής σας στα κατάλληλα Ad groups ως τη σύνταξη των κειμένων, λέξεων- κλειδιών που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητά της.
 • Αναδιαρθρώνουμε την ήδη υπάρχουσα καμπάνιά σας. Παρέχουμε συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιάς σας, την προσέλκυση νέων χρηστών, επιλέγουμε μαζί το budget που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας κλπ.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνιά σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Φροντίζουμε για την τοποθέτηση της διαφήμισής σας στη σωστή σελίδα υποδοχής, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση προσφορών (Bid Management) και συνδέουμε την καμπάνιά σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (conversion tracking).
 •  

Διαφημιστικές καμπάνιες : Τα οφέλη είναι πολλά

Έτσι κερδίζετε…

 • Μέγιστη απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας
 • Εγγυημένο αριθμό έγκυρων κλικ
 • Αποτελεσματική προσέγγιση νέων χρηστών
 • Έλεγχο του προϋπολογισμού σας
 • Αύξηση του αριθμού των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνούν με την επιχείρησή σας
 • Απεριόριστη ελευθερία κινήσεων χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς

Διαφημιστικές καμπάνιες για eshop και website σε οικονομικές τιμές

Οικονομικές διαφημιστικές καμπάνιες | Διαφημιστικές καμπάνιες σε google - facebook

Διαφημιστική καμπάνια με το λιγότερο κόστος

Η διαφήμιση στο internet κερδίζει καθημερινά έδαφος, όχι μόνο γιατί οι διαφημιστικές καμπάνιες στο web είναι πιο οικονομικές από τις συμβατικές διαφημίσεις, αλλά γιατί έχει πλέον μεγάλη απήχηση, αφού εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθημερινά ψάχνουν για αγορές και προτάσεις αγορών μέσω του διαδικτύου. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η δύναμη της διαφήμισης στο ίντερνετ, ξεπερνάει ακόμη και τη διαφήμιση στην τηλεόραση! Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και αποτελεσματικές, όταν σχεδιάζονται από έμπειρους επαγγελματίες. Ξεκινώντας από την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας ή του προσωπικού σας portfolio, oι τρόποι διαφήμισης στο web πολλοί, όπως και οι λύσεις προώθησης της εταιρίας σας.
Facebook ads Διαφήμιση στο internet

Google ads

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή.

Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση. Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε.

Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή μας. Αν έχετε ήδη φτιάξει καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις.

Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Σε λίγα μόνο λεπτά μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες. Ζητήστε μας να ελέγξουμε τις καμπάνιες σας δωρεάν!

Καλέστε μας για να οργανώσουμε την δική σας καμπάνια και να δείτε τα κέρδη σας σε μεγάλη άνοδο.

Google ads - Google Business για eshop - ιστοσελίδες σε χαμηλό κόστος

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Διαφημιστικές καμπάνιες

Συμπληρώσε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θές

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι αποτελεί η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται πλέον  από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο για την ιστοσελίδα σας.

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι