Προώθηση ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων

 

 

Φτάνει μια καλαίσθητη ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας στην επιχείρησή σας?

 

Η μήπως μαζί με την καλαίσθητη ιστοσελίδα θα πρέπει να υπάρχει και η εμφάνιση στην πρώτη σελίδα της Google?

 

Και βέβαια θα πρέπει να εμφανίζεται.Αν δεν εμφανίζεται πουθενά η υποψήφιοι πελάτες σας με ποιόν τρόπο θα μάθουν την ύπαρξη της επιχείρησή σας? 

 

Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν γνωρίζουν πληρώνουν καθημερινά με πολύ υψηλά ποσά το Google adwords και πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο κάνουμε διαφήμιση με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.Ναι υπάρχει η διαφήμιση τους όσο υπάρχουν χρήματα μετά όμως…εξαφανίζονται από την Google ως δια μαγείας.Και μάλιστα η Google πριν εξαντληθούν τα χρήματα προβάλει τις διαφημίσεις πολύ αραιά διότι φτάνει να εξαντληθεί ο προϋπολογισμός που έχουνε βάλει.

 

Μόνο η προώθηση ιστοσελίδων το SEO δηλαδή είναι εκείνο που σας εξασφαλίζει στις λέξεις κλειδιά που θέλετε την είσοδό σας στην Google χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε σε καμία περίπτωση τα χρήματα που δίνεται καθημερινά στο adwords.

 

Για να πει κανείς ότι κάνει σοβαρή διαφήμιση χρειάζεται να δαπανήσει τον μήνα τουλάχιστον 2500€.Με 50€ την ημέρα διαφήμιση στο Google adwords.Ποσά που είναι απαγορευτικά όσο και αν έχει κανείς την δυνατότητα να το κάνει δεν υπάρχει κάποιος λόγος για σπατάλη χωρίς μακροπρόθεσμη απόσβεση.

 

Στην Likenet σας δίνουμε SEO ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 3000€

Τιμή που δεν υπάρχει στην αγορά με ιστοσελίδα και SEO για ένα χρόνο.

 

Η προώθηση ιστοσελίδων(seo) σας δίνει άμεση αύξηση της κερδοφορίας για την επιχείρησή σας.

Και το σημαντικότερο είναι ότι στην προώθηση ιστοσελίδων(seo)  ΜΕΝΕΙ στην Google  δεν φεύγει όπως η διαφήμιση στο  adwords μόλις τελειώσουν τα χρήματα.

 

Στη κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση ιστοσελίδων(seo) 

η LikeNet εγγυάται την ποιότητα αλλά και την πρώτη σελίδα στην Google.

 

Μην αγχώνεστε λοιπόν που θα βρείτε πελάτες για την επιχείρησή σας δώστε στην LikeNet και στους επαγγελματίες που την απαρτίζουν να σας κάνουν την προώθηση της ιστοσελίδας σας και εσείς  απλά καλωσορίστε τους πελάτες σας

 

Η Likenet λοιπόν σας ανεβάζει στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ της Google και αυξάνει την κερδοφορία στην επιχείρησή σας.


Στην Likenet εγγυόμαστε την πρώτη σελίδα της Google.