Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας

Ανακατασκευή ιστοσελίδας

Ανακατασκευή ιστοσελίδας με υψηλή τεχνολογία και PREMIUM κατασκευή

Ανακατασκευή ιστοσελίδας – Web design

Ανακατασκευή ιστοσελίδας – Web design

Ανακατασκευή ιστοσελίδας φιλική για SEO

Ανακατασκευή ιστοσελίδας πραγματοποιείται ώστε  η σελίδα σας  να γίνει φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι η  ιστοσελίδα να καταταχθεί σε υψηλότερες θέσεις στην Google γρηγορότερα.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για γρήγορη φόρτωση

Αργή ιστοσελίδα σημαίνει χάνω πελάτες. Η ανακατασκευή ιστοσελίδας γίνεται με γνώμονα την ταχύτερη απόκριση σε συνδυασμό και ταχύτατο web hosting

Εποχή Digital

Βρισκόμαστε στην Digital εποχή και πρέπει να πράξετε ανάλογα. Αλλιώς θα βλέπετε τον ανταγωνισμό να προοδεύει και εσείς θα μένετε στα ίδια, στα παλιά που θα σας οδηγούν προς τα πίσω αντί για μπροστά. Μην αφήνετε τον χρόνο να σας επηρεάσει την δουλειά σας,  απευθυνθείτε στην LikeNet για ανακατασκευή ιστοσελίδας και με προσιτό κόστος θα έχετε τις υψηλές υπηρεσίες μας στην νέα κατασκευή σαιτ που θα σας φτιάξουμε.

Δες την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σου πριν την πληρώσεις

Ανακατασκευή ιστοσελίδας - eshop για κέρδη

Και βέβαια μόνο στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet θα δείτε σε demo την ιστοσελίδα σας πριν την πληρώσετε. Το μοναδικό που έχετε να χάσετε αν συνεργαστείτε μαζί μας είναι….ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.

Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η κατασκευή ιστοσελίδας εκτός του ότι στην εποχή μας είναι εντελώς απαραίτητη, είναι και μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα έχουμε κάνει.

Δεν βλέπουμε ΠΟΤΕ την δημιουργία ιστοσελίδας σαν ένα έξοδο που θα μας βαρύνει, αλλά σαν ένα έσοδο-επένδυση που ανοίγει την διαδυκτιακή πόρτα 24ώρου βάσεως προς τους υποψήφιους μας πελάτες και τους ενημερώνει για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας - eshop | Ανακατασκευή ιστοσελίδων σε οικονομικές τιμές

Οικονομική ανακατασκευή ιστοσελίδας - eshop από 500€ | Ανακατασκευή ιστοσελίδων σε χαμηλό κόστος

Ασφάλεια ιστοσελίδας

Το web δεν είναι ένας κόσμος πλασμένος αγγελικά, υπάρχουν κακόβουλα λογισμικά και άλλα πολλά, που προσπαθούν να βρούνε ανοιχτές τις πόρτες εκείνες του παλαιού μας website με τον κακογραμμένο κώδικα και την παρωχημένη τεχνολογία ώστε να εισβάλουν και να καταστρέψουν την ιστοσελίδα μας.

Κάνοντας όμως σήμερα ανακατασκευή στο παλαιό μας site, τα προβλήματα αυτά σταματάνε και πλέον θωρακίζουμε την ιστοσελίδα μας, αλλά και τα στοιχεία των πελατών μας αν πρόκειται για κατασκευή eshop.
 

H εταιρεία μας στέκεται αρωγός σας σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα φτιάχνοντας σας μια επαγγελματική ιστοσελίδα, με πρώτο και κύριο στόχο το κέρδος σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και αλλάξτε εποχή….
Οικονομική ανακατασκευή ιστοσελίδας με υψηλά κέρδη

Οικονομική ανακατασκευή ιστοσελίδας με υψηλά κέρδη

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Ανακατασκευή ιστοσελίδας

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει για υψηλότερα κέρδη.

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι