Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet_logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ποιοί είμαστε

LIKENET - Εταιρεία κατασκευής & προώθησης ιστοσελίδων

LIKENET - Εταιρεία κατασκευής & προώθησης ιστοσελίδων

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet με έδρα στην Αθήνα και με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας και με ευρεία γκάμα πολλών επιτυχημένων έργων στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής eshop για μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, σας δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε για την διαδικτυακή σας παρουσία.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας επιλέγετε έναν έμπιστο συνεργάτη για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας η του eshop σας με κύριο στόχο την κερδοφορία της επιχείρησή σας.

LikeNet η επιλογή των επαγγελματιών για κατασκευή ιστοσελίδας

  • Κρατάμε τον λόγο μας και τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα και με την κατάρτηση αν θέλετε συμβολαίου.

  • Μπορείτε να δείτε ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα σας πριν την πληρώσετε, μέσα από τα εκαντοντάδες demo ebsite μας.

  • Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας ολοκληρώνεται στον χρόνο που σας υποσχεθήκαμε ενώ παράλληλα ενημερώνεστε με email για την εξέλιξη της ιστοσελίδας.

  • Προσφέρουμε κορυφαίες τιμές για κατασκευή ιστοσελίδας και κατασκευή eshop χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  • Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με άριστο responsive σχεδιασμό και γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

  • Δημιουργία ιστοσελίδων που είναι απόλυτα φιλικές προς όλες τις μηχανές αναζήτησης για την καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα.

LikeNet η επιλογή των επαγγελματιών για κατασκευή ιστοσελίδας

Με βραβευμένη υποστήριξη πελατών

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα

Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και ιδιώτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την Ελλάδα για την παροχή υπηρεσιών κατασκευή ιστοσελίδων, προώθησης ιστοσελίδων και βελτιστοποίησης ταχύτητας φόρτωσης ιστοσελίδων, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με ορατό και άμεσο αποτέλεσμα.

Συνδυάζουμε την άριστη γνώση της τεχνολογίας με συγκεκριμένη μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει κατά την πολυετή μας ενασχόληση με την δημιουργία ιστοσελίδων.

Είτε μας εμπιστευτείτε για κατασκευη ιστοσελίδας από την Αθήνα,είτε από Θεσσαλονίκη,είτε από οποιοδήποτε μέρος από την Ελλάδα,το απότέλεσμα για εσάς θα είναι ένα και μοναδικό…..ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων Αθήνα
Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη
Ιωάννης Σπανάκος Web Designer-Developer-Professional Digital Marketer-seo spesialist

Δίνουμε ΠΑΝΤΑ περισσότερα απ ότι μας ζητάτε. H συνεργασία σας με την εταιρεία Likenet δεν σταματά στην παράδοση της εκάστοτε ιστοσελίδας, απλά από εκεί ξεκινά.

Θα είμαστε αρωγός σε κάθε επαγγελματικό σας βήμα.

 

Eυχαριστούμε για την προτίμησή σας

Ιωάννης Σπανάκος

Web Designer-Developer-Professional Digital Marketer-seo spesialist

Ξεχωρίσουμε για τις καινοτόμες ιδέες που συνδυάζονται άριστα με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την αντίληψη ότι επειδή μια προσφερόμενη υπηρεσία από κάποια εταιρεία είναι ακριβή είναι ταυτόχρονα και καλή.

Όπως και το αντίθετο, σε μια προσιτή τιμή τους φαίνεται ότι η προσφερόμενη υπηρεσία πχ. στην κατασκευή ιστοσελίδων θα είναι κακή.

Οι υψηλές τιμές δεν σημαίνουν και υψηλή ποιότητα. Όπως και οι προσιτές τιμές που σέβονται τον πελάτη, δεν σημαίνει ότι η ποιότητα θα είναι κακή.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet απαρτίζεται από επαγγελματίες και ΜΟΝΟ και όχι από επαγγελματίες των 2 σεμιναρίων ή των tutorial.

Έχω γνωρίσει ουκ ολίγους “επαγγελματίες” με ένα “περιτύλιγμα” πολύ ωραίο αλλά στην ουσία του πράγματος ήταν το λιγότερο και πιο κόσμιο που μπορώ να πω ερασιτέχνες.

Η φιλοσοφία και το moto της Likenet όχι μόνο για την δύσκολη εποχή που διανύουμε αλλά γενικώς είναι η εξής: ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και προπαντώς ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗ.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι σε κάθε μας project δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Προσέχουμε ιδιαίτερα την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.

Τέλος ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΥΡΩ που μας δίνετε και εμείς το επιστρέφουμε με την καλύτερη δυνατή ιστοσελίδα που θα σας ενθουσιάσει αλλά ταυτόχρονα θα είναι και επικερδής.

Και για το τέλος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ..Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ στην LikeNet διότι βλέπεις την ιστοσελίδα σου πριν πληρώσεις και διαλέγεις ποιο πακέτο τιμών σε καλύπτει και …είσαι στον ”αέρα”. Ζούμε από τους πελάτες μας και μετράμε την επιτυχία μας με την επιτυχία τους.

 

Premium

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Γαιτί να μας επιλέξετε; Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Φτιάξε την ιστοσελίδα σου στα μέτρα σου

Επέλεξε τις υπηρεσίες που θες και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Θες να επιλέξεις παραπάνω απο μια απο τις υπηρεσίες μας;

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα ή eshop συνδυάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, προώθησης ιστοσελίδας, social media, hosting ή κατασκευής logo φτιάχνοντας άμεσα ενα πακέτο κατασκευής στα μέτρα σου

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top