Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κάρπαθο

Kατασκευή ιστοσελίδας για rent a car Karpathos

Ενοικιασεις αυτοκινήτων στην Κάρπαθο - Project LikeNet

Σχόλιο πελάτη

Εξαιρετικός επαγγελματίας ο κ.Σπανάκος και πάντα κοντά στον πελάτη σε ότι χρεαστεί.

Ανδρέας Μιχαηλίδης

Project κατασκευής ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κάρπαθο

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με καινούργια ενοικιαζόμενα ζυτοκίνητα στην Κάρπαθο.

Η ιστοσελίδα  έγινε με την πλατφόρμα του wordpress η οποία έγινε σε δύο γλώσσες, στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Η ιστοσελίδα που αναλάβαμε να σχεδιάσουμε έπρεπε να βασιστεί σε έναν καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό που να προσελκύσει τους επίδοξους οδηγούς της Καρπάθου.

Για να επιτευχθεί αυτό, ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά και κυρίως στο web design αλλά και στην φόρμα που μπορεί να κλείνει ένας πελάτης για το πότε θα ήθελε να ενοιικιάσει το όχημα που επιθυμεί.

Δόθηκε επίσης βαρύτητα και στον χρωματισμό της ιστοσελίδας όπου θα πρέπει πάντα να είναι στα χρώματα του logo που έφτιαξε η εταιρεία μας.

Με την πολύ όμορφη αισθητική και λειτουργικότητα της ιστοσελίδας,βοηθήσαμε την εταιρεία να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την Likenet αλλά και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα rent a car

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting,seo.logo,online σύστημα διαχείρισης ραντεβού,logo

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 15 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το carrent karpathos.gr πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου  σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι οι ανάδειξη των υπηρεσιών της εταιρείας με τον καινούργιο στόλο οχημάτων που διαθέτει.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το εντυπωσιακό web design που θα κάνει την διαφορά και θα προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Κάρπαθο

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδίαση ιστοσελίδας για το site carrent-karpathos.gr πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design και development ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα wordpess, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα carrent-karpathos.gr που διαθέτει πλέον μια από τις πιο όμορφες ιστοσελίδες στον κλάδο του rent a car

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top