Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για τα έπιπλα κουζίνας Articon

Ιστοσελίδα για έπιπλα κουζίνας

Έπιπλα κουζίνας Articon - Κατασκευή ιστσοελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία με την Likenet αλλά και με το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας.

Ο κ.Σπανάκος υπόδειγμα επαγγελματία.Πάντα ήταν και είναι εκεί όποτε το χρειάζομαι όποια ημέρα και ώρα.

Μανώλης Ξενάκης

Project κατασκευής ιστοσελίδας για τα έπιπλα κουζίνας Articon

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία ARTICON έπιπλα κουζίνας.

 

Ανακατασκευάσαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας ARTICON με ένα νέο website τελευταίας τεχνολογίας αλλά και αιθητικής.

 

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε πάνω στην πλατφόρμα επαγγελματικών ιστοσελίδων wordpress.Ο πελάτης διάλεξε στην ιστοσελίδα του μέσα από τα online website της LikeNet.

 

Επίσης μας δόθηκε και η εντολή για προώθηση ιστοσελίδας με 15 λέξεις κλειδιά.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία ARTICON.

 

Τα έπιπλα κουζίνας ARTICON, διαφέρουν για την αισθητική και την ποιότητά τους και σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας μας, γίνονται προσιτά για την επιλογή σας. Χαρίστε στο χώρο σας τη διαχρονικότητα και την εργονομία, μέσα από τις μοναδικές μας κατασκευές!

Υψηλό design, απαράμιλλη ποιότητα και διαχρονικότητα και στο υπνοδωμάτιό σας! Οι ντουλάπες υπνοδωματίου, επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγόμενες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα,με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, σχεδιαστικές καινοτομίες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα. Εγγυόμαστε για την άψογη συνεργασία μας καθώς και για τη συνέπεια παράδοσης στον προβλεπόμενο χρόνο.

 

Στην ARTICON λειτουργούμε με κέντρο τον άνθρωπο. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να σχεδιάζουμε και να παράγουμε προϊόντα που κάνουν τη ζωή των καταναλωτών πιο λειτουργική, πιο απλή αλλά και αισθητικά πιο όμορφη. Ερευνούμε και αναζητούμε τις νέες τάσεις τόσο σε αισθητική όσο και σε υλικά, στοχεύοντας μέσα από αυτήν τη διαδικασία, συνεχώς να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας. Η βαρύτητα ωστόσο που δίνουμε στην ποιότητα παραμένει μια από τις βασικές μας αρχές από την στιγμή της ίδρυσής μας. Η καινοτομία είναι ένας άλλος βασικός στόχος μας που αποτυπώνεται τόσο στις διαδικασίες που ακολουθούμε όσο και στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Ελάτε στο χώρο μας για να διαπιστώσετε από κοντά την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να καλύψουμε μαζί κάθε σας ανάγκη!

Κατασκευή ιστοσελίδας για τα έπιπλα Articon.

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα για έπιπλα κουζίνας

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την ARTICON πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των επίπλων κουζίνας και ντουλαπών σε ένα μοντέρνο στύλ.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία ARTICON η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Έπιπλα κουζίνας Articon

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές.

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα ARTICON που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο του επίπλου κουζίνας.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων - Digital Marketing Agency - Likenet

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top