Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ιατρός Κυπρούλη Αικατερίνη-Κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας

Κατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας για την κορυφαία ΩΡΛ Κυπρούλη Αικατερίνη

Ιατρός ΩΡΛ Κυπρούλη Αικατερίνη - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Project κατασκευής ιατρικής ιστοσελίδας

Μια από τις κορυφαίες ιατρούς στην Ωτορινολαρυγγολογία η κ. Κυπρούλη Αικατερίνη,επέλεξε την εταιρεία κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet για την κατασκευή της ιστοσελίδας του ιατρείου της. 

 

Την ευχαριστούμε και την ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Ιατρική ιστοσελίδα, Επαγγελματική ιστοσελίδα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα άρθρων και περιεχομένου

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 10 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την κ. Κυπρούλη Αικατερίνη (ιατρείο ωρλ κυπρούλη) πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, η παροχή ενημέρωσης προς το κοινό, η προβολή των υπηρεσιών προς τους ασθενείς ανθρώπους που θα εμπιστευτούν την κ.Κυπρούλη Αικατερίνη.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την κ. Κυπρούλη Αικατερίνη (ιατρείο ωρλ κυπρούλη) η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ιατρός Κυπρούλη Αικατερίνη

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα kiprouli.gr που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον ιατρικό κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top