Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία μαρμάρων earth marbles

Ιστοσελίδα για μάρμαρα

earthmarbles κατασκευή μαρμάρων - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Ο κ.Σπανάκος μου έκανε από την πρώτη μας τηλεφωνική επικοινωνία εξαιρετική εντύπωση.

Τελικά δεν έπεσα έξω και στο ραντεβού μας κατάφερε να μας κερδίσει όλους με τις γνώσεις του και την ευγένια του. .

Η συνεργασία μας ήταν και είναι εξαιρετική και βρίσκεται πάνατ κοντά μας σε ότι τον χρειαζόμαστε.

Τον ευχαριστούμε πολύ.

Νίκος Μαλεβίτης

Project κατασκευής ιστοσελίδας για την εταιρεία μαρμάρων earth marbles

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κορυφαία εταιρεία μαρμάρων earth marbles στην Ελλάδα.

Η εταιρεία earth marbles κάνει ειδικές μαρμάρινες κατασκευές στον νέο χώρο που ίδρυσε ο Νικόλαος Μαλεβίτης το 1984.
Φτάνοντας στο σήμερα, ο Παναγιώτης Μαλεβίτης, συνεχιστής της παράδοσης της τέχνης του μαρμάρου για τέταρτη γενιά, παντρεύει το μεράκι και τις αξίες δεκαετιών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δημιουργώντας το 2014 την Earth Marbles. Κι ο σκοπός; Να δημιουργήσει μοναδικά έργα από μάρμαρο που θα αγκαλιάσουν τους χώρους σας με πολυτέλεια και καλαισθησία.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την  earth marbles  πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου business ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, η παροχή ενημέρωσης προς το κοινό και η προβολή των υπηρεσιών της εταιρείας earth marbles.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία earth marbles η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Εταιρεία μαρμάρων earth marbles

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα earth marbles που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της κατασκευής μαρμάρων.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων - Digital Marketing Agency - Likenet

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top