Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία τηγανέλαια αν.μακ. Θράκης

Ιστοσελίδα για ανακύκλωση μαγειρκού καμμένου λαδιού

Τηγανέλαια αν.μακ.Θράκης - Κατασκευή ιστσοελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Ότι καλύτερο υπάρχει στην κατασκευή ιστοσελίδων η Likenet. Την συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη...

Τηγανέλαια

Δημιουργία eshop για την εταιρεία Doctor Sound

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδας της εταιρείας τηγανέλαια αν.μακ.Θράκης.

Η εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas που ασχολείται αποκλειστικά με την ανακύκλωση καμένων λαδιών μας έδωσε την εντολή να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Η εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas ποέχει έδρα στην Ξάνθη.

 

Σίγουρα, όλοι µας µπορούµε να κάνουµε κάποιες περισσότερο υπεύθυνες επιλογές, οι οποίες θα είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον.

 

Όµως, οι σωστές επιλογές προϋποθέτουν την αυξηµένη συµμετοχή µας.

 

Άλλωστε, µόνο αν είµαστε ενηµερωµένοι και ενεργοί πολίτες µπορούµε να διασφαλίσουµε την προστασία του περιβάλλοντος και ένα βιώσιµο µέλλον.

 

Ανακύκλωση καμένων λαδιών τώρα στην εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas

 

Η πρόκληση ισχύει για όλους µας

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Επαγγελματική ιστοσελίδα, business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών της εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas .

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Τηγανέλαια αν.μακ.Θράκης

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα την εταιρεία τηγανέλαια oil Hellas που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας - eshop

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top