Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound

Ηλεκτρονικό κατάστημα Doctor Sound με ηχοσυστήματα

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Τα λόγια είναι φτωχά στον επαγγελματία αλλά και άνθρωπο κ.Σπανάκο..

Πάντα κοντά μου σε ότι τον χρειαζόμουνα όποια ώρα και αν καλούσα..

Τον συνιστώ χωρίς δεύτερη κουβέντα

Doctor Sound

Δημιουργία eshop για την εταιρεία Doctor Sound

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound που εξειδικεύεται στα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων.

Ανακατασκευή της ιστοσελίδας Doctor sound με μια νέα ιστοσελίδα που πλέον θα είναι και ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας για ένα από τα καλύτερα μαγαζιά στον χώρο του car audio και των αξεσουάρ αυτοκινήτου από το καλοκαίρι του 2007 με κύριο γνώμονα τη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και τεχνογνωσίας.

Επίσης μας δόθηκε η εντολή να κάνουμε seo με τον μήνα το οποίο έχει μόνο στόχο την πρώτη σελίδα της Google.

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή eshop, Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα, διαδικτυακό κατάστημα, ηλεκτρονικό εμπόριο, business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress - woocommerce

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting , σύνδεση με τράπεζα, πιστωτική κάρτα

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας - eshop

 

Η κατασκευή eshop για το Doctor sound πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών-αξεσουάρ του Doctor sound.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το Doctor sound η ιστοσελίδα-eshop έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή eshop για την εταιρεία Doctor Sound

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα Doctor sound που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο του.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας - eshop

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top