Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για τον ζωγράφο Νικόλαο Παυλίτινα

Ιστοσελίδα για τον καλλιτέχνη - ζωγράφο Νικόλαο Παυλίτινα

Ζωγράφος Νικόλαος Παυλίτινας - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Καλλιτέχνης στην δουλειά του ο κ.Σπανάκος.

Νομίζω το αποτέλσμα μας δικαιώνει όλους.

Τον ευχαριστώ πολύ.

Νίκος Παυλίτινας

Project Likenet κατασκευής ιστοσελίδας για τον ζωγράφο Νικόλαο Παυλίτινα

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με φήμη και στο εξωτερικό Νίκος Παυλίτινας, μας έδωσε την εντολή για να κατασκευάσουμε την προσωπική του καλλιτεχνική ιστοσελίδα η οποία θα έχει έργα του καλλιτέχνη Νίκου Παυλίτινα από την αρχή της καριέρας του μέχρι και τώρα.

Κατασκευή ιστοσελίδας για τον ζωγράφο Νικόλαο Παυλίτινα

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας,Επαγγελματική ιστοσελίδα,Business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για τον ζωγράφο Νικόλαο Παυλίτινα πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου αισθητικά ιστότοπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των έργων του καλλιτέχνη.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα του ζωγράφου Νικολάου Παυλίτινα η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα τα έργα του ,σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ζωγράφος Νικόλαος Παυλίτινας

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα Νίκος Παυλίτινας που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο τον καλλιτεχνικό.

 

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top