Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Filoterra

Ιστοσελίδα για εμπορία καλλωπιστικών φυτών

Filoterra - Κατασκευή ιστσοελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Πάντα εκεί όποτε τον χρειαζόμασταν τον κ.Σπανάκο..

Τον προτείνουμε με κλειστά τα μάτια

Τον ευχαριστoύμε πολύ.

Filoterra

Project Likenet κατασκευής ιστοσελίδας για την εταιρεία Filoterra

Μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο της ,η Filoterra επέλεξε την εταιρεία μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας της.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Filoterra

 

Μετά από τρείς δεκαετίες παρουσίας μας στον χώρο παραγωγής & εμπορίας καλλωπιστικών φυτών, δημιουργήσαμε τον Ιανουάριο του 2021 με πολύ αγάπη, την εταιρεία FILOTERRA O.E με σκοπό την μελέτη και κατασκευή αστικού πρασίνου.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, σχεδιάζοντας από την αρχή μέχρι το τέλος ανοικτούς χώρους, ταρατσόκηπους, κάθετους κήπους & αστικό πράσινο.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα, να κατασκευάσουν με επαγγελματισμό το έργο που τους ανατίθεται.

Η εταιρεία έχει επεκταθεί και στην εμπορία έργων τέχνης από φυσικά υλικά, κυρίως φυτά, που συλλέγονται από ιδιόκτητα φυτώρια.

Εκεί λαμβάνουν ειδική επεξεργασία επιμετάλλωσης (Δεκατριών σταδίων), έως το τελικό στάδιο που ολοκληρώνεται με την επίστρωση καθαρού χρυσού 24κ , καθαρού ασημιού χιλίων βαθμών ή την επίστρωση χαλκού.

Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μαγικό. Το φυσικό υλικό μεταμορφώνεται σε φυσική τέχνη.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Filoterra

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας,Επαγγελματική ιστοσελίδα,Business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Filoterra πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου αισθητικά ιστότοπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των έργων του καλλιτέχνη.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία Filoterra η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα τα έργα της ,σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Filoterra - Garden Design and more

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η σχεδίαση ιστοσελίδας για το website  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα της εταιρεία Filoterra που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top