Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το catering friandises

Ιστοσελίδα για το κορυφαίο catering friandises

catering friandises - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Είχαμε κάνει μια ιστοσελίδα πριν πάμε στον κ.Σπανάκο και δεν ήτανε αυτό που περιμέναμε και είχαμε δώσει αρκετά χρήματα και επιπλέον δεν είχαμε καμία σωστή εξυπηρέτηση.

Ο κ.Σπανάκος και η εταιρεία του Likenet όχι μόνο μας έκανε μια ιστοσελίδα 100 φορές καλύτερη αλλά και με τα μισά τουλάχιστον χρήματα απ οτι ο προηγούμενος.

Επίσης αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όποτε τον παίρνω τηλέφωνο δηλώνει πάντα παρόν στον πελάτη.

Τον ευχαριστούμε πολύ.

Κοτσίρη Μαρία.

Project κατασκευής ιστοσελίδας για το catering friadises

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κορυφαία εταιρεία catering Friandises  στην Ελλάδα.

Σε κάθε κοινωνική εκδήλωση,γάμο,βάφτιση,παιδικό πάρτυ και άλλα εταιρεία catering friandises θα είναι εδώ.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CATERING FRIANDISES

Αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, απόλυτη εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, δοκιμασμένες συνταγές και παρασκευή με σπιτική φροντίδα και μεράκι, συντελούν στην παραγωγή εδεσμάτων ανώτερης ποιότητας και γεύσης, που ικανοποιούν και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Με φαντασία, σημασία στη λεπτομέρεια και τα πιο εκλεκτά υλικά, η εταιρεία catering Friandises  δημιουργεί εδέσματα που μετατρέπουν κάθε event σε απολαυστική εμπειρία, αντλώντας στοιχεία από τη μεσογειακή, την ελληνική και άλλες κουζίνες, και παρουσιάζοντας μοναδικά πιάτα που υπόσχονται συναρπαστικά γαστρονομικά ταξίδια σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα catering

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την catering Friandises  πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, η παροχή ενημέρωσης προς το κοινό, η προβολή των υπηρεσιών και των εκλεκτών εδεσμάτων της εταιρείας catering Friandises.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία catering Friandises η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Catering Friandises 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα catering Friandises που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο του catering.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων - Digital Marketing Agency - Likenet

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top