Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή eshop Doddy Jewels

Ηλεκτρονικό κατάστημα με υπέροχα κοσμήματα

Κατασκευή eshop Doddy Jewels - Κατασκευή eshop Likenet

Project κατασκευής eshop Doddy Jewels

Κατασκευή eshop Doddy Jewels.

Κατασκευή eshop με υπέροχα κοσμήματαγια  την ιστοσελίδα της εταιρείας eshop Doddy Jewels. 

Ένα website τελευταίας τεχνολογίας αλλά και αιθητικής.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας eshop έγινε πάνω στην πλατφόρμα επαγγελματικών ιστοσελίδων wordpress.Ο πελάτης διάλεξε στην ιστοσελίδα του μέσα από τα online website της LikeNet.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

 

Κατασκευή eshop Doddy Jewels

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Ηλεκτονικό κατάστημα,Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,ιστοσελίδα eshop

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress,woocommerce

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 15 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή eshop για το eshop Doddy Jewels πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ηλεκτρινικού καταστήματος  σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των κοσμημάτων.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία eshop Doddy Jewels η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα την ανάδειξη των υπέροχων κοσμημάτων που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

eshop Doddy Jewels

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή eshop για την ιστοσελίδα   πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές.

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας eshop η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για το ηλεκτρονικό κατάστημα Doddy Jewels που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες eshop στον χώρο του κοσμήματος.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδων - Digital Marketing Agency - Likenet

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top