Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Σίφνο

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου - Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιαζομένων διαμερισμάτων

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Σίφνο - Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου Likenet

Σχόλιο πελάτη

Μια λέξη χαρακτηρίζει τον κ.Σπανάκο και την εταιρεία του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ κ.Σπανάκο για την άψογη συνεργασία μας η οποία και συνεχίζεται.

Σοφοκλής Μαναβίδης

Δημιουργία ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σίφνο

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδας για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια apentanti.com

Εκτός από την εντολή που πήραμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας,για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην  Σίφνο πήραμε και την εντολή για την προώθηση της ιστοσελίδας για να την βγάλει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων-seo-eshop Likenet στις πρώτες θέσεις για συγκεκεριμένες λέξεις κλειδιά,όπως άλλωστε το έχουμε κάνει και συνεχίζουμε και το κάνουμε για όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και την προώθηση της.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα apenanti.com στο βαθύ της υπέροχης Σίφνου έχουν καταπληκτική θέα προς την θάλασσα και είναι άνετα.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Κατασκευή ενοικιαζομένων δωματίων apenanti.com

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχείο, Επαγγελματική ιστοσελίδα, business site, κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωματια,ιστοσελίδα για ξενοδοχεία

 • Πλατφόρμα site:

  Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop ,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain, hosting, κατασκευή λογότυπου, προώθηση ιστοσελίδας ( SEO )

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το apenanti.com πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών του apenanti.com

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το apenanti.com η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σίφνο

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα το apenanti.com που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας - eshop

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top