Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή eshop για το beautyandnature

Ηλεκτρονικό κατάστημα e-book για υγιεινή διατροφή

Κατασκευή eshop Beautyandnature - Κατασκευή eshop Likenet

Σχόλιο πελάτη

Η καλύτερη εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και στην προώθηση.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένοι διότι ότι μου είπε εξ αρχής ο κ.Σπανάκος αυτό και έγινε.

Τώρα η ιστοσελίδα μου στις λέξεις κλειδιά που συμφωνήσαμε στην αρχή της συνεργασίας μας ειναι στην πρώτη θέση της google.

Προτείνεται χωρίς άλλη σκέψη.

Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασίας μας.¨

Natalia

Δημιουργία eshop e-book για το beautyandnature

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή eshop e-book του beautyandnature.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που έχει ως θέμα την υγιεινή διατροφή και που θα συμβουλεύει τι πρέπει να τρώμε για να ζήσουμε πολλά χρόνια και πως με την διατροφή θα αποφύγουμε διάφορες αρρώστιες.

Και μην ξεχνάτε ότι τρώμε είμαστε

Ο πελάτης είχε την ευκαιρία,που ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα η εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων LikeNet παρέχει,να δει μέσα από διάφορα template έργα μας, την ιστοσελίδα του πριν την πληρώσει.

Στην δημιουργία ιστοσελίδων η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet πάντα είναι πρωτοπόρος.

Με αυτό τον τρόπο κατά την διάρκεια της παράδοσης της ιστοσελίδας δεν θα υπάρξει καμία απολύτως έκπληξη στον πελάτη αφού έχει δει εξ αρχής πως είναι η ιστοσελίδα του.

Κατασκευή eshop για το beautyandnature

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή eshop, Επαγγελματική ιστοσελίδα, business site, κατασκευή ιστοσελίδας, ηλεκτρονικό κατάστημα, διαδικτυακό κατάστημα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress - woocommerce

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop ,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain, hosting, κατασκευή λογότυπου, σύνδεση με τράπεζα, προώθηση ιστοσελίδας ( SEO )

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας - eshop

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την beautyandnature πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των βιβλίων αλλά και των συμβουλών της για μια καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την beautyandnature η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή eshop e-book για το beautyandnature

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα την beautyandnature που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας - eshop

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top