Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή eshop για το κατάστημα details official

Ηλεκτρινοκό κατάστημα στον Πειραιά details official

Κατασκευή eshop για το κατάστημα details official - Κατασκευή eshop Likenet

Δημιουργία eshop για το κατάστημα Details Official

Από την εταιρεία μας ζητήθηκε η κατασκευή eshop για το κατάστημα γυναικείων ρούχων details Official με έδρα τον Πειραιά.

Ένα κατάστημα το οποίο προσφέρει εξαιρετικές επιλογές γυναικείου ρουχισμού για όλες τις εποχές,που αναδεικνύουν την εσωτερική ομορφιά αλλά και το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας

Στα πλαίσια λοιπόν των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή eshop για το κατάστημα στον Πειραιά Details Official.

Ένα project το οποίο υλοποιήθηκε με υψηλές προδιαγραφές ώστε να αναδείξουμε τα υπέροχα ρούχα που έχει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο δημιουργήθηκε με υψηλές web design και development προδιαγραφές λειτουργικότητας αλλά και αισθητικής ώστε να παρέχει στον υποψήφιο αγοραστή και πελάτη μια άριστη εμπειρία αγορών.

 

Κατασκευή eshop για το κατάστημα Details Official

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα δικηγορικού γραφείου,business site

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress - woocommerce

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή eshop, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων, domain, hosting , πιστωτική κάρτα, σύνδεση με τράπαζα

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 20 ημέρες

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Η κατασκευή eshop για το κατάστημα Details Official  πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού site σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design και development. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή του εξαιρετικού γυναικείου ρουχισμού που διαθέτει το κατάστημα Details Official.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το κατάστημα Details Official   η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα την λειτουργικότητα αλλά και την πολύ καλή εμπειρία αγορών για τον πελάτη. 

Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του eshop.

Κατασκευή eshop κατάστημα Details Official 

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα το Κατασκευή eshop Detailsofficial που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της κατασκευή eshop.

Eπικοινωνία για κατασκευή eshop που κερδίζει

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top