Κατασκευή ιστοσελίδων Likenet

Haritos House

Το Haritos House βρίσκεται υπέροχη Κρήτη και συγκεκριμένα στα Φαλάσαρνα βρίσκεται τα υπέροχο σπίτι.

Το Haritos είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα 80 τμ ανακαινισμένο πλήρως το 2021. Το παραδοσιακό στυλ με φρέσκες μοντέρνες πινελιές δημιουργούν ένα άνετο μέρος όπου μπορείτε να νιώσετε άνετα σαν το σπίτι σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το Haritos House πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών και της τοποθεσίας του Haritos House.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το Haritos House η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα το Haritos House που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της διατροφολογίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας για το Haritos House και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα Υπηρεσιών,ιστοσελίδα ενοικαζομένων δωματίων

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα φωτογραφιών,εγκατάστη ξένων γλωσσών

Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας: Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 5 ημέρες

Ιστοσελίδα Πελάτη: https://haritoshouse.com/

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΛΑΤΗ

Εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία του κ.Σπανάκου.

Πρόθυμως να εξυπηρετήσει και ταχύτατος σε κάθε μας ερώτηση μέσω email.

Επαγγελματίας πραγματικός.

Τον ευχαριστούμε για όλα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Δημιουργούμε επαγγελματίες

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Related Posts

Leave a comment

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ LIKENET

κατασκευή ιστοσελίδων,ιστοσελίδες,website,κατασκευή ιστοσελίδων,δημιουργία ιστοσελίδων,κατασκευή site,κατασκευή website,κατασκευή eshop,δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος,κατασκευή ιστοσελίδας,σχεδίαση ιστοσελίδων,τιμές ιστοσελίδων,ιστοσελίδα,κατασκευή ιστοσελίδων τιμές,τιμή κατασκευής ιστοσελίδας,τιμές κατασκευής eshop,τιμή κατασκευής eshop,δημιουργία eshop,κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,κόστος ιστοσελίδων,κόστος δυναμικής ιστοσελίδας,κόστος κατασκευής site,τιμή ιστοσελίδας,δημιουργία ιστοσελίδας,σχεδιασμός eshop,φθηνές ιστοσελίδες,κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα,εταιρίες ιστοσελίδων αθήνα,εταιρείες eshop στην αθήνα,κατασκευή magazino, μαθήματα ιστοσελίδων για αρχαρίων,πακέτα τιμών,κατασκευή ιστοσελίδας σε προσιτή τιμή

Google-Partner likenet