Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων

Επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων

κατασκευή σχεδίαση δημιουργία ιστοσελίδων LikeNet

Επαγγελματίες στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας Likenet.

Αυτό σημαίνει ότι αν συνεργαστείτε μαζί μας θα νιώσετε αμέσως ασφάλεια και εμπιστοσύνη ότι η επένδυσή σας για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι στα καλύτερα χέρια επαγγελματιών στην κατασκευη ιστοσελίδων.

Είμαστε κοντά σας σε κάθε σας επαγγελματικό βήμα

Είμαστε πάντα κοντά σας για για γίνουνε αρωγός σε κάθε επαγγελματικό βήμα σας στον χώρο του διαδικτύου. Μέσα από εμάς η επιχείρησή σας θα δυναμώσει οικονομικά και θα μεγαλώσει.

Η ιστοσελίδες που φτιάχνουμε δεν δείχνουν απλά τις υπηρεσίες σας αλλά αυξάνουν την παραγωγικότητά σας.

Σε ποια εταιρεία κατασκευή ιστοσελίδων να απευθυνθώ;

Στην κατασκευή-σχεδίαση-δημιουργία ιστοσελίδων αν κοιτάξει κανείς κάνοντας μια αναζήτηση στην Google θα βρει πάρα πολλούς web designer οι εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων η εταιρίες που αναλαμβάνουμε να φτάσουνε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη θέση.

Το θέμα είναι ένα αλλά μέγιστο και καυτό: ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;

Δυστυχώς όπως σε όλα τα επαγγελματα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες.Υπάρχουν όμως ακόμα χειρότερα και εκείνοι που είναι μια κατηγορία μόνη τους.

Οι ερασιτέχνες των 2 σεμιναρίων. Θα αναπτύξω αυτο το άρθρο μόνο για τον κλάδο της κατασκευής-σχεδίασης-δημιουργία ιστοσελίδων.

Είναι εύκολη η κατασκευή ιστοσελίδας, όπου και να απευθυνθώ θα μου την φτιάξουν;

Μπορεί να ακούγεται η να φαντάζει εύκολο η κατασκευή ιστοσελίδας αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Στο επάγγελμα της κατασκευής ιστοσελίδων μετράει όχι να είσαι απλά καλός επαγγελματίας αλλά και εξειδικευμένος επαγγελματίας.

Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά την οποία πολλοί την παιρνάνε στα ψιλά δυστυχώς γράμματα.

Αυτό που με στεναχωρεί ιδιαίτερα και το ακούω σχεδόν καθημερινά από υποψήφιους πελάτες, είναι ότι πέταξαν κυριολεκτικά χρήματα όχι σε κακούς επαγγελματίες που ας πούμε δεν πήραν την ιστοσελίδα που θέλανε, αλλά σε ερασιτέχνες.

Οι οποίοι βέβαια όχι ιστοσελίδες δεν ξέρουν να φτιάχνουν αλλά ούτε μπαίνουν στον κόπο να σηκώσουν το τηλέφωνο να πουν κάτι “Είμαι εδώ εγώ και μην ανησυχείς θα το φτιάξουμε”.

Αλλά γιατί άλλωστε να τους ενδιαφέρει αφού μετά την κατασκευή των ιστοσελίδων που πρεσβεύουνε τώρα, θα πάνε να μεσουρανήσουν σε άλλο επάγγελμα.

Αλλά εσύ όμως που τους έδωσες τα χρήματα και ακόμα περιμένεις να πάρεις την ιστοσελίδα των ονείρων σου μήπως θα έπρεπες να έχεις σκεφτεί διαφορετικά;

Μήπως θα έπρεπε να τεστάρεις περισσότερο τα πράγματα;

Όλοι αυτοί οι “επαγγελματίες” των 2 σεμιναρίων έχουνε φτιάξει μια επαγγελματική ιστοσελίδα δικιά τους, βλέποντας ένα tutorial από του youtube και το παίζουνε επαγγελματίες.

Όταν όμως έρθει το μικρό ή το μεγάλο πρόβλημα στην ιστοσελίδα τότε ψάχνουνε να βρούνε τρόπο να φύγουνε.

Τα όνειρα της επιχείρησής σου δεν πρέπει να τα στηρίζεις και να τα χτίζεις πάνω στην άμμο αλλά σε γερές βάσεις.

Να βλέπεις και να διαλέγεις προσεκτικά ποια εταιρεία έχει την εμπειρία, το service μετά  την παράδοση της ιστοσελίδας (η Likenet έχει βραβευτεί για το service της και την κορυφαία κατασκευή των ιστοσελίδων της).

Επίσης ποιά είναι εξειδικευμένη να σου φτιάξει την υπηρεσία που θέλεις π.χ.  από το  να κατασκευάσεις μια ιστοσελίδα, να κατασκευάσεις ένα eshop, να κάνεις μια εξειδικευμένη εφαρμογή αποκλειστικά για εσένα, να προωθήσεις την ιστοσελίδα σου (seo), να διαφημιστείς στα social media κ.α

Η ιστοσελίδα που σκέφτεσαι να φτιάξεις είναι μια διαδικτυακή επιχείρηση και θα πρέπει να το βλέπεις πολύ σοβαρά.

Τα πάντα πιά γίνονται μέσα από το διαδίκτυο.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Η LikeNet είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ εταιρεία

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην κατασκευή-σχεδίαση-δημιουργία ιστοσελίδων, στην προώθηση ιστοσελίδων, στο digital marketing και στα video animation.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από προγραμματιστές, από web developer, web designer, seo expert, γραφίστες, digital marketer και είμαστε πάντα στην διαθεσή σας με πλήρη επαγγελματσμό και πλήρη υπευθυνότητα να στηρίξουμε κάθε επαγγελματικό σας βήμα.

Επαγγελματίες κατασκευή ιστοσελίδων

Εμπιστοσύνη σημαίνει..LikeNet

Άλλωστε τα ονόματα που μας έχουν εμπιστευτεί μιλάνε από μόνα τους:

AEK, ΙΑΣΩ, ΜΗΤΕΡΑ, ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, MEDICALLARROW,  Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ GIACOMO DE MOLA, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΔΡ.ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ, Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΩΡΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΥΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ και πολλοί άλλοι και τους ευχαριστούμε 

Ήρθε η ώρα σου να κοιτάξεις καθαρά το συμφέρον σου και να επενδύσεις πάνω στην επιχείρησή σου αφήνοντας την ιστοσελίδα σου και την προώθησή της ιστοσελίδας σου όχι σε χέρια των 2 σεμιναρίων αλλά σε χέρια εξειδικευμένα στα χέρια των επαγγελματιών της Likenet.

Premium

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Γαιτί να μας επιλέξετε; Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Φτιάξε την ιστοσελίδα σου στα μέτρα σου

Επέλεξε τις υπηρεσίες που θες και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Θες να επιλέξεις παραπάνω απο μια απο τις υπηρεσίες μας;

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα ή eshop συνδυάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, προώθησης ιστοσελίδας, social media, hosting ή κατασκευής logo φτιάχνοντας άμεσα ενα πακέτο κατασκευής στα μέτρα σου

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι