Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

είμαστε κοντά σας - Likenet

Είμαστε κοντά

Είμαστε κοντά σας

 

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε,είμαστε κοντά.
Οι αποστάσεις πλέον δεν αποτελούν εμπόδιο συνεργασίας,βρισκόμαστε ένα τηλεφώνημα & ένα e-mail μακρυά.
Εμείς θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη των εργασιών της ιστοσελίδας και θα σας στείλουμε μόλις τελειώσουμε να δείτε το web site  σας.
Μετά από τις αλλαγές που θα θέλετε ίσως να γίνουν, η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα βγει στον αέρα με πρώτο στόχο την κερφοφορία της επιχείρησή σας.
Επίσης αν θέλετε μπορεί να γίνει και συνάντηση μέσω skype.

Διαφορετικά μπορούμε στα γραφεία μας στην  Βασ.Κων/νου 44 Αθήνα 2ος να σας υποδεχτούμε με ένα καφέ και να συζήτήσουμε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και την προώθησή της ιστοσελίδας με μοναδικό στόχο την κερδοφορία της επιχείρησής σας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας – Κατασκευή eshop σε 3 βήματα

Βήμα 1ο: Κατανόηση των στόχων και των απαιτήσεων σας.

Κατόπιν συνομιλίας και αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά αλλά και demo ιστοσελίδων μας να διαλέξετε και να δείτε πριν πληρώσετε ΑΜΕΣΩΣ το website σας και να κάνετε τον έλεγχο και την αποδοχή απο πλευρά σας,ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής της ιστοσελίδας. Εκτός αν έχετε ήδη επιλέξει ένα από τα πακέτα τιμών μας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Βήμα 2ο: Παρουσίαση της ιστοσελίδας σας προς έλεγχο.

Μόλις οι εργασίες της κατασκευής ιστοσελίδας σας ολοκληρωθούν, σας δείχνουμε  την νέα σας ιστοσελίδα που μόνο εσείς θα μπορείτε να δείτε, ώστε να ελέγξετε σε πραγματικές συνθήκες την λειτουργικότητα και το design, τόσο απο desktop όσο και απο mobile συσκευές.

Βήμα 3ο: Ολοκλήρωση των εργασιών και δημοσίευση του site.

Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και στο ανέβασμα του website σας στο διαδίκτυο και το μόνο που θα σας πούμε είναι.. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ που με την εταιρεία LikeNet είναι σίγουρο.

 

Θα είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειάζεστε

 

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top