Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για ανακαινίσεις φαρμακείων

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία smartpharmasy

Ανακαινίσεις φαρμακείων - smartpharmasy

Σχόλιο πελάτη

Η εταιρεία Likenet και φυσικά ο κ.Σπανάκος υπήρξε πραγματικός επαγγελματίας.Δήλωνε παρόν σε ότι και να του ζητούσαμε.Αλλά και μετά το πέρας της ιστοσελίδας είναι πάντα κοντά μαςσε ότι και να χρειαστούμε.

Smartfharmasy

Project κατασκευής ιστοσελίδας για ανακαινίσεις φαρμακείων

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία smartpharmasy.

Πρόκειται για την εταιρεία smartpharmasy που κάνει ανακαινίσεις φαρμακείων και κατασκευές σε φαρμακεία.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας smartpharmasy είναι σε minimal στυλ με ιδιαίτερη έμφαση στο φωτογραφικό υλικό που δείχνει τις εργασίες της εταιρείας από τις ανακαινίσεις που έχει κάνει.

To website για να ολοκληρωθεί έκανε περίπου 7 ημέρες λόγω του όγκου του φωτογραφικού υλικού αλλά και των αλλάγωνπου χρειάστηκε να κάνουμε στις φωτογραφίες.

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα Υπηρεσιών,ιστοσελίδα Business

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα φωτογραφιών,Hosting,Rocket

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την smartpharmasy πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών σε ένα μοντέρνο στύλ.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την εταιρεία smartpharmasy η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ανακατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία smartpharmasy

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα smartpharmasy που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο των ανακαινήσεων φαρμακίων.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top