Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το ταξιδιωτικό γραφείο Ξυλούρης Travel

Kατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας ταξιδιωτικού γραφείου

Τουριστικό γραφείο Ξυλούρης -Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Project κατασκευής ιστοσελίδας γραφείο τουρισμού

Πρόκειται για ένα website που ξεφεύγει από τις καθιερωμένες ιστοσελίδες διότι έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος με απαιτητικό custum κώδικα.

Έτσι, η ιστοσελίδα που αναλάβαμε να σχεδιάσουμε έπρεπε να βασιστεί σε έναν καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό ο οποίος θα βοηθήσει την εταιρεία να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και φυσικά να τους πείσει να επιλέξουν τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες της. Για να επιτευχθεί αυτό, ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την εταιρεία να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την Likenet αλλά και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Κατασκευή ιστοσελίδωνhttps://likenet.gr/

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business, τουριστική ιστοσελίδα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, custum κώδικας,Επεξεργασία εικόνων,προγραμματισμός σε γλώσσα PHP, JAVA,Hosting,RocketΩ

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 30 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το website xilouris travel,γραφείο γενικού τουρισμού στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι οι να γνωρίσουν οι υποψήφιοι ταξιδιώτες τα πακέτα της τουριστικής  επιχείρισης του ταξιδιωτικού γραφείου Ξυλούρης Travel.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα Ξυλούρης travel   έπρεπε να σχεδιασουμε με γνώμονα ένα εντυπωσιακό web design που θα κάνει την διαφορά και θα προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ταξιδιωτικό γραφείο Ξυλούρης travel

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα Ξυλούρης travel τουρισμός πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design και development ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα wordpress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα Ξυλούρης travel που διαθέτει πλέον μια από τις πιο εντυπωσιακές και λειτοργικές ιστοσελίδες στον τουριστικό κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top