Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων online - LikeNet

On line ιστοσελίδες

 

On line ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι on line istoselides που θα δείτε είναι ένα δείγμα από templates αυτά που έχει στην κατοχή της η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet.

H εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet έχει πάνω από 300 templates που μπορούν να διαλέξουν οι πελάτες της.

 

Αν κάποιο on line site δεν μου αρέσει;

 

Αν κάποιο από τα πολύ λίγα δείγματα που έχουμε δεν σας κάνει το κλίκ όπως λέμε,τότε μας στέλνετε email και σας στέλνουμε αμέσως νέα demo ιστοσελίδων για να δείτε μέχρι να βρείτε εκείνο που σας αρέσει και θα προώθήση την επιχείρησή σας να βγάλει κέρδος.

Μπορεί ακόμα και κάποιο template που δεν ανήκει στο δικό σας επάγγελμα αλλά σας αρέσει να το φτιάξουμε εμείς για το δικό σας επάγγελμα και να ταιριάζει απόλυτα.Η ιστοσελίδα σας θα είναι όπως την βλέπετε με την διαφορά θα είναι οι δικές σας φωτογραφίες και ο δικός σας γραπτός λόγος.Πατώντας το Demo στο template που θέλετε, βλέπετε on line το website σας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων ΜΟΝΟ σε PREMIUM ποιότητα

 

Γιατί να μην έχεις την δυνατότητα να δεις πριν πληρώσεις τι θα πάρεις?Στην LikeNet έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε κορυφαίας PREMIUM ποιότητας templates, να επιλέξεις το χρώμα που θέλεις,να δεις τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας που σε ενδιαφέρει και τις προδιαγραφές της.

 

Μπορώ να φτιάξω μόνος μου την ιστοσελίδα;

 

Έχεις επίσης την επιλογή σε πολύ φθηνή τιμή να κατασκευάσεις μόνος σου την ιστοσελίδα με τις οδηγίες που θα σου έχουμε εμείς δώσει.

Και βέβαια δεν ενοούμαι φθηνή ιστοσελίδα αλλά PREMIUM ιστοσελίδα που ΕΣΥ θα έχεις διαλέξει.

Η αν δεν θες πάλι και πιστεύεις ότι δεν θα τα καταφέρεις ή δεν έχεις τον χρόνο για την κατασκευή της ιστοσελίδας,τότε αναθέτεις  σε εμάς την κατασκευή ιστοσελίδας και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα 2-3 ημερών το website σου θα είναι στον ¨αέρα¨.

 

Διαχείριση του website

 

Ακόμα η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου την ιστοσελίδα σου με ένα μικρό μηνιαίο κόστος και θα τα έχεις όλα στο χέρι.

Εσύ θα ζητάς και εμείς θα εκτελούμε ότι θες πάνω στο web site σου.Άρα έτσι έχεις τον πλήρη έλεγχο να δεις ποια ιστοσελίδα ή eshop είναι αυτό που ταιριάζει με τις προδιαγραφές της επιχείρησής σου,και να το κάνεις άμεσα δικό σου σε πολύ φθηνή τιμή.

 

Στην LikeNet νιώθεις σιγουριά

 

Στην LikeNet θα νιώσεις την σιγουριά και την προστασία σε κάθε σου επαγγελματικό βήμα που έχει να κάνει με το διαδίκτυο και όχι μόνο.Σε εμάς θα νιώσεις ξεχωριστός και μοναδικός με εξυπηρέτηση που δεν μπορείς να βρεις πουθενά.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή eshop, seo, marketing, video animation η LikeNet είναι με διαφορά η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Κριτήριο για μια κατασκευή ιστοσελίδας είναι μόνο η τιμή;

 

Όχι μόνο για της προσιτές τιμές άλλωστε αυτό δεν θα ήτανε κριτήριο αν η ποιότητα των εργασιών μας,η εξαιρετική εξυπηρέτηση προς τον πελάτη μας,η γνώσεις μας,ο επαγγελματισμός μας,και η εξειδίκευσή μας  δεν ήτανε αυτοί που θα έπρεπε.

Γι αυτό όταν θα αγοράζετε μια επιχείρηση διαδικτυακή δηλαδή ιστοσελίδα η κατασκευή eshop να μην κοιτάτε μόνο τις τιμές ιστοσελίδων αλλά και το τι γίνεται μετά από την κατασκευή ιστοσελίδας και το service που παρέχει η κάθε εταιρεία.

Αν θα υπάρχει η εξυπηρέτηση που πρέπει η θα κάνετε τάμα για να βρείτε στο τηλέφωνο αυτόν,που τον βρίσκατε ποιό εύκολα πριν του δώσετε τα χρήματα για την κατασκευή  ιστοσελίδας σας.

Στην LikeNet η συνεργασία ξεκινάει ουσιαστικά μετά την κατασκευή ιστοσελίδας η την κατασκευή eshop.

 

Δείτε ΕΔΩ μερικά on line templates

 

On line ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ μόνο στην… LikeNet

Δημιουργούμε επαγγελματίες

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top