Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία Παϊσιος

Ιστοσελίδα κατασκευαστικής εταιρείας

Κατασκευαστική εταιρεία Παϊσιος - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργάσια με τον κ.Σπανάκο.

Προτείνω την εταιρεία του ανεπιφύλακτα.

Χρήστος Παϊσιος

Δημιουργία ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία Παϊσιος

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδας για την Ομοιποθητικό Αναστασία Χρήστου.

Η κατασκευαστική Παϊσιος εμπιστεύτηκε την εταιρεία LikeNet για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους.

 

Λίγα λόγια για την κατασκευαστική Παϊσιος.

 

Η τεχνική εταιρεία Ιωάννης Παϊσιος ιδρύθηκε το 1982 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, με επιτυχία την επιχειρηματική της δραστηριότητα στον κλάδο των κατασκευών.

 

Με πωλήσεις πολυτελών κατοικιών,γραφείων και καταστημάτων η εταιρεία μας μέχρι και σήμερα έχει κατασκευάσει πάνω από 55.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

Η εταιρία παρακολουθείτε ενεργά απο τους Ιωάννης και Χρήστο Παϊσιο παρατηρώντας την πορεία των έργων, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές κατασκευές.

 

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι στον τομέα τους και αποτελούνται από μια ομάδα αρχιτεκτόνων – μηχανικών – μηχανολόγων οι οποίοι επιβλέπουν τα έργα από την αρχή μέχρι το τέλος τους.

 

Επιπλέον με την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης σε όλο το κέλυφος του κτιρίου και σε συνδυασμό με την αντλία θερμότητας πετυχαίνουμε οικονομία στην ψύξη και στην θέρμανση εώς και 60% πετυχαίνοντας πλήρη ανεξαρτησία από το πετρέλαιο.

 

Τα σπίτια ενεργειακής κλάσης Α+ που σχεδιάζουμε στη εταιρεία μας τώρα, θα είναι στο μέλλον το ιδανικό για κάθε ιδιοκτήτη.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία Παϊσιος

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας για κατασκευαστική εταιρεία, Επαγγελματική ιστοσελίδα, business site,

 • Πλατφόρμα site:

  Κατασκευή ιστοσελίδας wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop ,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain, hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την κατασκευαστική Παϊσιος πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών της κατασκευαστική Παϊσιος.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την κατασκευαστική Παϊσιος η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία Παϊσιος

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα kataskeuastiki-paisios.gr  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές.

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα την κατασκευαστική Παϊσιος  που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας - eshop

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top