Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σέριφο

Ιστοσελίδα για ξενοδοχεία

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σέριφο - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Εξαιρετική συνεργασία με την εταιρεία του κ.Σπανάκου.

Καταπληκτικός επαγγελματίας και κύριος σε ότι υποσχέθηκε .

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και προτείνουμε την εταιρεία του με κλειστά μάτια.

Serifos Blue

Δημιουργία ιστοσελίδας για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Serifos Blue

Στα πλαίσια των υψηλών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων – Digital Marketing Agency Likenet,αναλάβαμε την κατασκευή της ιστοσελιδας  για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Serifos Blue.

Ένα project το οποίο υλοποιήθηκε με υψηλές προδιαγραφές ώστε να αναδείξουμε τους χώρους των δωματίων αλλά και την θέα μέσα από κάθε δωμάτιο.

Αναλάβαμε επίσης και την επεξεργασία των φωτογραφίων της ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Serifos Blue

Tεχνικά χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα ξενοδοχείων

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting,επεξεργασία φωτογραφιών

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

Δημιουργία ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας για τα Serifos Blue Apartments πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών,των δωματίων αλλά και της περιοχής που βρίσκεονται τα εκπληκτικά διαμερίσματα Serifos Blue Apartments.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το Serifos Blue Apartments η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Κατασκευή ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Σέριφο

Σχεδίαση ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα Serifos Blue Apartments που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο των ενοικιαζομένων δωματίων και γενικά του τουρισμού.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top