Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή eshop max socks

Ιστοσελίδα - eshop με κάλτσες - πιτζάμες - εσώρουχα

eshop max socks - Κατασκευή eshop Likenet

Σχόλιο πελάτη

Σωστός επαγγελματίας o κ.Σπανάκος και σωστός στον χρόνο παράδοσης.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

max socks

Project κατασκευής ηλεκτρονικού καταστήματος για την εταιρεία max socks

Κατασκευή eshop  για την εταιρεία max socks.

Κατασκευή ιστοσελίδας eshop για την εταιρεία max socks  που εμπορεύεται κάλτσες , πιτζάμες και εσώρουχα σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Επίσης μας δόθηκε η εντολή να φτιάξουμε και τα social media της εταιρείας όπως και να φτιάξουμε τις διαφημιστικές της καμπάνιες.

Η εταιρεία max socks εμπιστεύτηκε την Likenet για την κατασκευή του eshop της.

Ηλεκτρονικά καταστήματα από την Likenet που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Κατασκευή eshop από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet.

Κατασκευή eshop για την max socks

Tεχνικά χαρακτηριστικά eshop

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Ιστοσελίδα eshop,Επαγγελματική ιστοσελίδα,ηλεκτρονικό κατάστημα,διαδικτυακό κατάστημα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting,πληρωμές με πιστωτική

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 15 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή eshop για την max-socks πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιατρικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των προϊόντων της max-socks.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την max-socks η ιστοσελίδα-eshop έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

eshop max socks

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

 

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα-eshop την max-socks  που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον χώρο της.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Likenet - Κατασκευή ιστοσελίδων -Digital Marketing Agency

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top