Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Προσιτές τιμές-ακριβή ποιότητα

Ανακατασκευή ιστοσελίδας – Web design

Η εταιρεία Likenet έχει με διαφορά τα καλύτερα πακέτα τιμών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, αλλά αυτό που μας ξεχωρίζει ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τιμών και ποιότητας.

Ξεκινώντας από 250€ για ιστοσελίδα θα πει κανείς προπέτης: “Τι σελίδα θα μου φτιάξουνε;” χωρίς όμως να έχει γνωρίσει τους επαγγελματίες της Likenet και χωρίς να έχει δει τα project.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet, βλέπεις ΑΜΕΣΩΣ πριν να πληρώσεις την ιστοσελίδα σου.

Άρα για ποιο ρίσκο μιλάμε;

Ιστοσελίδες ΜΟΝΟ PREMIUM

Οι ιστοσελίδες που φτιάχνει η Likenet και βάζει από κάτω το όνομά της σε κάθε website, είναι ΠΑΝΤΑ εκπληκτικής ποιότητας και όλα σε premioum εκδόσεις και ποτέ σε free.

Κατασκευή ιστοσελίδας πριν πληρώσεις !!

Άλλωστε είμαστε η μοναδική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που βλέπεις on line την ιστοσελίδα σου πριν πληρώσεις!!!

Οι άλλοι το κάνουν;

Είμαστε επαγγελματίες που ξεχωρίζουν

Εδώ έχετε να κάνετε αποκλειστικά με επαγγελματίες οι οποίοι ξεχωρίζουν:

για τον επαγγελματισμό τους,την εξειδίκευσή τους και την καταπληκτική τους εξυπηρέτηση όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες.

Σεβασμός στον πελάτη που από εκείνον ζούμε

Στην εταιρεία Likenet ζούμε από τους πελάτες μας και όχι εις βάρος των πελατών μας. Αυτή είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια που κάνει την εταιρεία μας ανθρώπινη.

Στην Likenet πιστεύουμε όχι στο εύκολο χρήμα, αλλά στο τίμιο.

Με την συνεργασία σου με την εταιρεία μας, η οποία έχει έδρα στην Αθήνα, θα νιώσεις αμέσως ότι η επένδυση η οποία έκανες, έπιασε τόπο και τα χρήματά σου δεν πήγαν χαμένα. Θα νιώσεις ξεχωριστός αλλά και ότι πίσω από την κατασκευή της ιστοσελίδας σου, υπάρχουν επαγγελματίες που όποια στιγμή και αν τους χρειαστείς θα είναι δίπλα σου.

Μην σκέφτεσαι λοιπόν που θα κάνεις το website σου ή το eshop σου ή το hotel σου ή το magazino σου ή το portal σου, απλά σκέψου με γνώμονα τα πακέτα τιμών σε συνέχεια της ποιότητας και τον επαγγελματισμό όπως και το service που θα έχεις μετά την ιστοσελίδα, όπου οι περισσότεροι εξαφανίζονται και σας λέμε με την εμπειρία μας, ότι όλοι έχουν προβλήματα σε αυτό το τομέα.

Έχουμε πελάτες που έχουν έρθει στην εταιρεία μας σε δεύτερο χρόνο και για αυτόν τον λόγο και πια σε εμάς όπως μας έχουνε πει:  “Βρήκαμε τους επαγγελματίες που θέλαμε πάντα”

Μια συνεργασία με την Likenet θα σας αποδείξει του λόγου το αληθές.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Premium

Φτιάξε το δικό σου πακέτο

Γαιτί να μας επιλέξετε; Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Φτιάξε την ιστοσελίδα σου στα μέτρα σου

Επέλεξε τις υπηρεσίες που θες και φτιάξε το δικό σου πακέτο

Θες να επιλέξεις παραπάνω απο μια απο τις υπηρεσίες μας;

Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα ή eshop συνδυάζοντας διαφορετικές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, προώθησης ιστοσελίδας, social media, hosting ή κατασκευής logo φτιάχνοντας άμεσα ενα πακέτο κατασκευής στα μέτρα σου

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι