Κατασκευή site και ψυχολογία χρώματος

 

Κατασκευή site

 

Χρήση της Ψυχολογίας του Χρώματος στην κατασκευή site για Καλύτερες Μετατροπές

 

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι στην κατασκευή site είναι επιτυχία εάν ανήκει στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs). 

 

Η επιτυχία στην κατασκευή ενός site, ωστόσο, δεν βασίζεται αποκλειστικά στην κατάταξή του στα SERP. 

 

Αν μη τι άλλο, οι μετατροπές αποτελούν πολύ σαφέστερη ένδειξη για το πόσο καλά πάει μια ιστοσελίδα. 

 

Όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από μια ιστοσελίδα, ο webmaster μπορεί να το κάνει ως μετατροπή. 

 

Το ίδιο ισχύει και για την εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο ή για την εγγραφή σε webinar. 

 

Ακόμη και η απλή πράξη συμπλήρωσης μιας φόρμας επικοινωνίας μετράει ως μετατροπή για τον webmaster.

 

Σε περισσότερους από έναν τρόπο, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη συσσώρευση στις μετατροπές, ειδικά όταν ο σχεδιαστής ιστοσελίδων ενσωματώνει στοιχεία της ψυχολογίας του χρώματος στη δουλειά του.

 

Τα χρώματα είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ

 

Τα χρώματα έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος ανταποκρίνεται στο χρώμα με διάφορους τρόπους και οι σχεδιαστές ιστοσελίδων εκμεταλλεύονται τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας παράγοντας τους στο σχεδιασμό ιστοσελίδων τους.

 

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν μια κατανόηση της ψυχολογίας του χρώματος και τους βοηθά να ενισχύσουν τις μετατροπές για τις τοποθεσίες που σχεδιάζουν.

 

Η ψυχολογία του χρώματος είναι ένας νόμιμος υποτομέας της βιομηχανικής ψυχολογίας και ασχολείται κυρίως με την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα χρώματα καθορίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. 

 

Ως εκ τούτου, τα χρώματα έχουν αξίες, συναισθήματα και φυσιολογικές αντιδράσεις που συνδέονται με αυτά και είναι αυτή η γνώση που οι σχεδιαστές ιστοσελίδων και οι έμποροι γενικά χρησιμοποιούν για να επηρεάσουν τα συναισθήματα των καταναλωτών και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Το κόκκινο χρώμα, για παράδειγμα, είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τη δημιουργία μιας αίσθησης επείγουσας ανάγκης. 

 

Το μπλε, από την άλλη πλευρά, μεταφέρει νοημοσύνη και αξιοπιστία, μεταξύ άλλων.

 

Όποιο πάντως χρώμα και να έχει η κατασκευή της ιστοσελίδας σας 

η επιλογή της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων είναι …Likenet

 

 

Κατασκευή site..Likenet Δημιουργούμε επαγγελματίες

Related Posts

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ LIKENET

κατασκευή ιστοσελίδων,ιστοσελίδες,website,κατασκευή ιστοσελίδων,δημιουργία ιστοσελίδων,κατασκευή site,κατασκευή website,κατασκευή eshop,δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος,κατασκευή ιστοσελίδας,σχεδίαση ιστοσελίδων,τιμές ιστοσελίδων,ιστοσελίδα,κατασκευή ιστοσελίδων τιμές,τιμή κατασκευής ιστοσελίδας,τιμές κατασκευής eshop,τιμή κατασκευής eshop,δημιουργία eshop,κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων,κόστος ιστοσελίδων,κόστος δυναμικής ιστοσελίδας,κόστος κατασκευής site,τιμή ιστοσελίδας,δημιουργία ιστοσελίδας,σχεδιασμός eshop,φθηνές ιστοσελίδες,κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα,εταιρίες ιστοσελίδων αθήνα,εταιρείες eshop στην αθήνα,κατασκευή magazino, μαθήματα ιστοσελίδων για αρχαρίων,πακέτα τιμών,κατασκευή ιστοσελίδας σε προσιτή τιμή

Google-Partner likenet