Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή portal-magazino-blog

Κατασκευή portal-magazino-blog

Κατασκευή portal-magazino-blog για κέρδη

Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα από το internet και να γίνεται επαγγελματίας στον χώρο του διαδικτύου έχοντας μια επιτυχημένη ιστοσελίδα, τότε η λύση για εσάς δεν είναι άλλη από την κατασκευή ενός portal-blog-magazino.

Βγάλτε τον δημοσιογράφο που κρύβεται μέσα σας με ένα ειδησεογραφικό magazino και τοποθετήστε μέσα εκεί διάφορα θέματα όπως πολιτικά, αθλητικά, οικονομικά, κ.α

Κατασκευή portal-magazino-blog Σε οικονομικές τιμές
Τουριστικό portal

Μπορείτε ακόμα να κάνετε ένα portal τουριστικό  που να αναφέρεται στα τοπικά νέα της περιοχή σας, στα ξενοδοχεία, στο που μπορεί κάποιος να φάει όταν έρθει στην περιοχή σας, στις παραλίες κ.α.

Εμπορικό portal

Επίσης μπορείτε να κάνετε εμπορικό portal π.χ. με κάποιες υπηρεσίες που προσφέρετε, όπως αν φτιάχνεται χειροποίητα κοσμήματα, διάφορες κατασκευές κ.α

Ιατρικό portal

Επίσης portal ιατρικό που να μπορείτε μέσω αυτού να ενημερώνεται τον κόσμο για τις διάφορες εξελίξεις που τρέχουν στον χώρο της δουλειάς σας.

Κατασκευή portal-magazino-blog Σε οικονομικές τιμές

Blog και κέρδος

Κάντε ένα blog και κερδίστε από την προώθηση κάποιον υπηρεσιών, προϊόντων ή από διάφορες διαφημίσεις και βέβαια από χορηγούς.

Δείτε on line MAGAZINO ή BLOG και διαλέξτε το portal-blog-magazino που σας ταιριάζει στο προφίλ της επιχείρησής σας.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, seo, eshop, marketing στην Αθήνα Likenet μπορεί να απογειώσει όλα τα παραπάνω έχοντας ένα από τα καλύτερα τμήματα marketing.

Εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους επαγγελματίες της εταιρείας Likenet για να έχετε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Κατασκευή portal - magazino - blog

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr
Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρτε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Δημιουργία Promo Video

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θέλετε

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης και διαχείρισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει  απλά μια ιστοσελίδα να κάνει την μεγάλη διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας σας; Μήπως πρέπει να υπάρχει και οπωσδήποτε  η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO) για να πετύχεις υψηλά κέρδη;

Διαφημιστικές καμπάνιες

Με τις οικονομικές στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet  η ιστοσελίδα σας θα βγαίνει AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google με τις λέξεις κλειδιά που έχετε επιλέξει.

Κατασκευή Λογότυπου (Logo - Εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή λογότυπου η Likenet έχει τον πρώτο..Logo. Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου  δραστηριότητας.

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα ένα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι