Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή Logo

Κατασκευή Logo

Κατασκευή Logo (εταιρική ταυτότητα)

Κατασκευή Logo για ιστοσελίδες και eshop

Δημιουργία λογοτύπου για την εταιρεία σας με σύγχρονο design

Κατασκευή Logo για ιστοσελίδες και eshop

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Η LikeNet δημιουργεί λογότυπα και εταιρικές ταυτότητες με σύγχρονο design που αντανακλούν τις αξίες και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Logo Λογοτύπου επιχείρησης

Το λογότυπο είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι στο σχεδιασμό – δημιουργία ενός brand name.

Κατασκευή Logo (εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή Logo η Likenet έχει τον πρώτο..Logo.

Το λογότυπο είναι αυτό που θα κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει μια μοναδική σχέση μεταξύ της επιχείρησής σας και της αγοράς.

Η LikeNet δημιουργεί λογότυπα και εταιρικές ταυτότητες που αντανακλούν τις αξίες και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Λογότυπα με ιδιαίτερο στυλ και φαντασία που ξεχωρίζουν και κάνουνε την ιστοσελίδα σας αναγνωρίσιμη και της δίνουν ταυτότητα με την πρώτη ματιά.

Επαγγελματικά λογότυπα

Η σημασία του λογοτύπου για την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας.

Τι είναι το λογότυπο; Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας και εταιρικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης.

 

Συχνά η κατασκευή Logo θεωρείται ως ο σχεδιασμός ενός γραφιστικού σχεδίου. Ωστόσο, το λογότυπο (ή ο λογότυπος ή logo) δεν είναι μόνο ένα γραφιστικό σχέδιο, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, το σήμα κατατεθέν της.

 

Αν θέλουμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει ένα λογότυπο, αρκεί να σκεφτούμε τα εκατοντάδες λογότυπα τα οποία βλέπουμε καθημερινώς. Πόσα λογότυπα τα συνδέουμε αμέσως με προϊόντα ή υπηρεσίες. Πόσα λογότυπα δεν τα προσέχουμε ή δεν τα κατανοούμε και φυσικά δεν τα συνδέουμε με κάποια επιχείρηση. Ας σκεφτούμε λοιπόν, το λογότυπο, ως την πρώτη και ίσως την πιο καθοριστική επαφή μιας επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό και με τους πιθανούς πελάτες

Το logo μας ακολουθεί

Κατασκευή Logo σε οικονομικές τιμές

Σχεδιασμός Λογότυπου για Ιστοσελίδες | Δημιουργία λογοτύπου - Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Eπαγγελματική κάρτα

Σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογoτύπου

Ως επαγγελματίες στην εταιρεία LikeNet με πολύχρονη εμπειρία και στην κατασκευή Logo γνωρίζουμε πως το σωστό λογότυπο πρέπει είναι άρτιο, λιτό, μοναδικό, εύκολα αναγνωρίσιμο και ευανάγνωστο σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Η επιτυχία σχεδιασμού λογοτύπου εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο logo design και τους επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο.

 

Το γραμμικό σχέδιο, ο συνδυασμός γραφικών, σχεδίου ή κειμένου με την επιλογή της κατάλληλης τυπογραφίας (γραμματοσειρά) και του χρώματος πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους για να είναι αποτελεσματικό.

Επαγγελματικά λογότυπα επιχείρησης
Δημιουργία λογοτύπου - Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας - Eπαγγελματική κάρτα

Κατασκευή Logo Λογοτύπου επιχείρησης

  •  Είναι το σημείο αναφοράς της εταιρικής σας ταυτότητας αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και απηχεί τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες της επιχείρησης σας.
  • Αντανακλά τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
  • Πρέπει να ενσωματωθεί σε όλες τις επικοινωνιακές πρακτικές ή διαφημιστικές προωθήσεις της εταιρείας σας σε οποιαδήποτε διάσταση, σε μεγάλη ή μικρή κλίμακα, σε έντυπα και ψηφιακά μέσα αλλά και σε διαφημιστικά μέσα σε εξωτερικό χώρο. Ένα λογότυπο θα πρέπει να εφαρμοστεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, σε banner για τα social media, σε επαγγελματικές κάρτες, σε διαφημιστικά φυλλάδια, σε εταιρικά έντυπα και company profiles, σε επιστολόχαρτα, φακέλους, καταχωρίσεις, και αφίσες ή να τοποθετηθεί σε εξωτερικές επιγραφές και υπαίθριες διαφημίσεις χωρίς να αλλοιώνεται και με την ίδια αποτελεσματικότητα.
  • Πρέπει να μαγνητίζει το βλέμμα, να προσελκύει τη προσοχή του κοινού στο οποίο απευθύνεστε και δημιουργεί μια πρώτη θετική εντύπωση στους πιθανούς σας πελάτες.
  • Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας σας, με το οποίο οι πελάτες και οι συνεργάτες θα σας αναγνωρίζουν και θα σας θυμούνται.
  • Είναι διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα και ευπροσάρμοστο σε μελλοντικές αλλαγές.
  • Ισχυροποιεί την εταιρεία σας στην αγορά και επισκιάζει τους ανταγωνιστές σας.
  • Αναδεικνύει και αντιπροσωπεύει τους στόχους, το όραμα και την πορεία της εταιρείας.
  • Δημιουργεί το Brand Identity της εταιρικής ή προϊοντικής εικόνα σας.

Κατασκευή Logo | Λογότυπο σε οικονομικές τιμές | Εταιρική ταυτότητα

210 7520258 – 6972 080771
info@Likenet.gr

Κατασκευή Logo Likenet

Όλα τα στοιχεία ενός λογότυπου πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες.

Στην Likenet έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

Δείτε κάποια logo που έχουμε κατασκευάσει

Υπηρεσίες

Web Design - Development - Προγραμματισμός - Εφαρμογές - Σεμινάρια

Κατασκευή ιστοσελίδων ONLINE

Έχεις την δυνατότητα να δεις on line το site σου από την αρχή και πως θα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας σου, πριν ακόμα πληρώσεις;

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεια

Οι ιστοσελίδες για ξενοδοχεία αποτελούν ένα σημαντικό βήμα στην αύξηση της αξιοπιστίας και της φήμης ενός ξενοδοχείου και αποτελούν ένα απαραίτητο εργαλείο διαφήμισης και προώθησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Δυναμική ιστοσελίδα για γρηγορή φόρτωση για κέρδη είναι η κατασκευή ιστοσελίδας που έχει ως πρώτο στόχο η LikeNet για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις ιστοσελίδες αμεα ώστε να είναι η ιστοσελίδα σας φιλική προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με πιστοποίηση WCAG 2.0 

Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop που πουλάνε και δεν σε πουλάνε.Οικονομική κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και εντυπωσιακό σχεδιασμό για υψηλά κέρδη.

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Αν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας ή το portal-magazino σας ή την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας μην ανησυχείτε καθόλου. Είμαστε εδώ για να τα αναλάβουμε όλα και οικονομικά για σας.

Πάρε ΑΜΕΣΗ προσφορά για Κατασκευή Logo

Συμπληρώσε στην παρακάτω φόρμα το είδος της συνεργασίας που θές

Τι επιπλέον χρειάζομαι

Φιλοξενία ιστοσελίδων - Domain

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet σας παρέχει σε κορυφαίες τιμές αλλά και σε κορυφαία ποιότητα Hosting-Domain. Ταχύτατο και ασφαλή Hosting χωρίς πτώσεις στην ιστοσελίδα σας με τριπλή εγγύηση.

Social Media

Επαγγελματικές σελίδες Facebook, σύνδεση με το eshop σας, διαφημίσεις Facebook,  Instagram, Twitter, Youtube, στοχευμένες διαφήμισης & οικονομικές τιμές διαφήμισης στα social media.

Προώθηση Ιστοσελίδων- SEO

Φτάνει μια καλαίσθητη ιστοσελίδα να κάνει την διαφορά στο θέμα της κερδοφορίας στην επιχείρησή σας; Ή μήπως μαζί με την καλαίσθητη ιστοσελίδα θα πρέπει να υπάρχει και η προώθηση της ιστοσελίδας (SEO);

Μαθήματα ιστοσελίδων για αρχάριους

Μάθε μέσα από την Likenet  πως θα μπορέσεις και εσύ εύκολα και γρήγορα να φτιάχνεις τις ιστοσελίδες που πάντα ονειρευόσουνα μέσα σε 10 ώρες!

Δημιουργία Promo Video - Φωτογραφίσεις

Καλύπτουμε κάθε αναγκη σας για την κινηματογράφηση του Γάμου - βάπτισής σας,  τις φωτογραφήσεις Προϊόντων, Μοντάζ και εταιρικής παρουσίασης με ευέλικτα και οικονομικα πακέτα για κάθε επιχείρηση

Digital marketing

Το DIGITAL MARKETING είναι ότι είναι η βενζίνη σε ένα αυτοκίνητο. Και επειδή τα πάντα γίνονται από το διαδίκτυο ένα πλάνο  Digital marketing οπωσδήποτε είναι πάντα χρήσιμο.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top
small_c_popup.png

Πάρε προσφορά εύκολα και γρήγορα

Δημιούργησε την ιστοσελίδα που ονειρεύεσαι