skip to Main Content

Κατασκευή Logo (Εταιρική ταυτότητα)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ LOGO (ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ)
Κατασκευή Logo (εταιρική ταυτότητα)

Και στην κατασκευή Logo η Likenet έχει τον πρώτο..Logo.

 

Το λογότυπο είναι αυτό που θα κάνει το προϊόν σας να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει μια μοναδική σχέση μεταξύ της επιχείρησής σας και της αγοράς.

 

Η LikeNet δημιουργεί λογότυπα και εταιρικές ταυτότητες που αντανακλούν τις αξίες και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

 

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρίας και είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

 

Λογότυπα με ιδιαίτερο στυλ και φαντασία που ξεχωρίζουν και κάνουνε την ιστοσελίδα σας αναγνωρίσιμη και της δίνουν ταυτότητα με την πρώτη ματιά.

Το logo μας ακολουθεί

Η σημασία του λογοτύπου για την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης σας.

 

Τι είναι το λογότυπο; Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας και εταιρικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης.

 

Συχνά η κατασκευή Logo θεωρείται ως ο σχεδιασμός ενός γραφιστικού σχεδίου. Ωστόσο, το λογότυπο (ή ο λογότυπος ή logo) δεν είναι μόνο ένα γραφιστικό σχέδιο, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης, το σήμα κατατεθέν της.

 

Αν θέλουμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει ένα λογότυπο, αρκεί να σκεφτούμε τα εκατοντάδες λογότυπα τα οποία βλέπουμε καθημερινώς. Πόσα λογότυπα τα συνδέουμε αμέσως με προϊόντα ή υπηρεσίες. Πόσα λογότυπα δεν τα προσέχουμε ή δεν τα κατανοούμε και φυσικά δεν τα συνδέουμε με κάποια επιχείρηση. Ας σκεφτούμε λοιπόν, το λογότυπο, ως την πρώτη και ίσως την πιο καθοριστική επαφή μιας επιχείρησης με το καταναλωτικό κοινό και με τους πιθανούς πελάτες

 

Σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογoτύπου

Ως επαγγελματίες  στην εταιρεία LikeNet με πολύχρονη εμπειρία και στην κατασκευή Logo γνωρίζουμε πως το σωστό λογότυπο πρέπει είναι άρτιο, λιτό, μοναδικό, εύκολα αναγνωρίσιμο και ευανάγνωστο σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Η επιτυχία σχεδιασμού λογοτύπου εξαρτάται από το καλό και όχι πρόχειρο logo design και τους επαγγελματίες γραφίστες που πιστεύουν σε εσάς και είναι ικανοί να σχεδιάσουν λειτουργικά και αξιόπιστα, με επιτυχία, φρέσκια αντίληψη και δημιουργική διάθεση, το δικό σας μοναδικό και σύγχρονο λογότυπο.

 

Το γραμμικό σχέδιο, ο συνδυασμός γραφικών, σχεδίου ή κειμένου με την επιλογή της κατάλληλης τυπογραφίας (γραμματοσειρά) και του χρώματος πρέπει να έχει συγκεκριμένους στόχους για να είναι αποτελεσματικό.

 

Το λογότυπο:

 

  • Είναι το σημείο αναφοράς της εταιρικής σας ταυτότητας αντιπροσωπεύει την αισθητική σας και απηχεί τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες της επιχείρησης σας. Αντανακλά τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.
  • Πρέπει να ενσωματωθεί σε όλες τις επικοινωνιακές πρακτικές ή διαφημιστικές προωθήσεις της εταιρείας σας σε οποιαδήποτε διάσταση, σε μεγάλη ή μικρή κλίμακα, σε έντυπα και ψηφιακά μέσα αλλά και σε διαφημιστικά μέσα σε εξωτερικό χώρο. Ένα λογότυπο θα πρέπει να εφαρμοστεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, σε banner για τα social media, σε επαγγελματικές κάρτες, σε διαφημιστικά φυλλάδια, σε εταιρικά έντυπα και company profiles, σε επιστολόχαρταφακέλους, καταχωρίσεις, και αφίσες ή να τοποθετηθεί σε εξωτερικές επιγραφές και υπαίθριες διαφημίσεις χωρίς να αλλοιώνεται και με την ίδια αποτελεσματικότητα.
  • Πρέπει να μαγνητίζει το βλέμμα, να προσελκύει τη προσοχή του κοινού στο οποίο απευθύνεστε και δημιουργεί μια πρώτη θετική εντύπωση στους πιθανούς σας πελάτες.
  • Αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας σας, με το οποίο οι πελάτες και οι συνεργάτες θα σας αναγνωρίζουν και θα σας θυμούνται.
  • Είναι διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα και ευπροσάρμοστο σε μελλοντικές αλλαγές.
  • Ισχυροποιεί την εταιρεία σας στην αγορά και επισκιάζει τους ανταγωνιστές σας.
  • Αναδεικνύει και αντιπροσωπεύει τους στόχους, το όραμα και την πορεία της εταιρείας.
  • Δημιουργεί το Brand Identity της εταιρικής ή προϊοντικής εικόνα σας.

 

Κατασκευή Logo Likenet

Όλα τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να έχουν αναγνωρισιμότητα και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, ένα κοινό στοιχείο, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία είτε με συνεργάτες είτε με πιθανούς πελάτες.

 

Στην Likenet έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τις γνώσεις marketing που απαιτούνται για ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα.

 

Και στα logo η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Likenet έχει τον πρώτο…Logo

 

Δείτε κάποια logo που έχουμε κατασκευάσει αλλά και τις τιμές των logo ΕΔΩ

Είσαι έτοιμος για να ξεχωρίσεις από τους ανταγωνιστές σου; 

 

 

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας | Δημιουργία ιστοσελίδων | SEO Κατασκευή ιστοσελίδων για υψηλά κέρδη

Σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων,eshop,seo,γλώσσες προγραμματισμού.

Κατασκευή ιστοσελίδων 2023 likenet.gr – All Rights Reserved

Back To Top