Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet_logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

κατασκευή-ιστοσελίδων-τι-πρέπει-να-προσέχω-LikeNet-1

Κατασκευή ιστοσελίδων τι πρέπει να προσέχω

Κατασκευή ιστοσελίδων τι να προσέχω

Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να προσέχω αρκετά πράγματα και συγκεκριμένα όταν θα επιλέξω μια εταιρεία για την κατασκευή της ιστοσελίδας ή για κατασκευή eshop,δεν πρέπει και θα ήτανε μεγάλο μας λάθος να κοιτάμε αποκλειστικά τις τιμές και να το έχουμε ως το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή της κατασκευής της ιστοσελίδας μας.

Όποιος επαγγελματίας σκέφτεται και άγεται με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πάει και πολύ μακριά στο να έχει μια υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση.

Στο άρθρο κατασκευή ιστοσελίδων τι να προσέχω θα μάθεις τα σημαντικότερα πράγματα.

Το σημαντικότερο πως θα μπορέσεις να εμπιστευτείς μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων για την σχεδίαση του website σας.

 

Νόμος οικονομικών-Νόμος Ζωής

Στην κατασκευή ιστοσελίδων ένας επαγγελματίας θα πρέπει να έχει ως πρότυπο τον νόμο των οικονομικών,δηλαδή ότι για να πάρεις θα πρέπει πρώτα να δώσεις.

Δεν πρέπει επ ουδενί να πέσετε στο τρυπάκι της εταιρείας και τον σλόγκαν τα κάνουμε όλα με 50€ και 100€ διότι θα πληρώσετε την κατασκευή ιστοσελίδας σας σας 10 φορές αν μετά από εκεί που θα φύγετε σίγουρα, επειδή οι γνώσεις τους δεν θα είναι επαρκής σε ενα μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που θα προκύψει στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας,πάτε πάλι και ψάξετε με το ίδιο σκεπτικό και της άλλη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων.

 

Τι πρέπει να κοιτάμε για να επιλέξουμε μια εταιρεία website

 

Ο υποψήφιος πελάτης θα πρέπει να κοιτάει το service που παρέχει η κάθε εταιρεία πριν και μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε για την επιχείρησή σας.Όπως βέβαια και την εμπειρία που έχει η κάθε εταιρεία.

Σημαντικός παράγοντας για μια εταιρεία για την δημιουργία ιστοσελίδας.

Επίσης η εξυπηρέτηση η οποία υπάρχει από την εταιρεία κατασκευης ιστοσελιδων,διότι πολλές φορές ακούμε να φεύγουν πελάτες και να έρχονται στην Likenet επειδή δεν μπορούσαν με τίποτα να τους βρουν στο τηλέφωνο.

Κοιτάξτε επίσης τα σχόλια που υπάρχουν στην ιστοσελίδα που θέλετε να συνεργαστείτε και δείτε τι λένε οι πελάτες τους για την εν λόγω εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που θέλετε να φτιαξει και το δικό σας web site.

Δείτε τις δημιουργίες ιστοσελίδων της εταιρείας κατασκευης ιστοσελιδων LikeNet.

 

Μπορώ να δω το website πριν πληρώσω;

 

Έτσι και αλλιώς μπορείτε να διαλέξετε την ιστοσελίδα σας από τις on line ιστοσελίδες μας.Έτσι δεν θα έχετε καμία έκπληξη στην παράδοση της ιστοσελίδας.Η εταιρεία μας είναι η μοναδική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων που βλέπετε την ιστοσελίδα πριν την πληρώσετε.

 

Πακέτα τιμών με απόλυτη διαύγεια

 

Κοιτάξτε στα πακέτα τιμών που έχει η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet τα πράγματα εκείνα που σας προσφέρει έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας για την δική σας ιστοσελίδα.

Όλες μας οι τιμές ιστοσελίδων και γενικά τα πακέτα τιμών που έχουμε είναι διαυγή χωρίς καμία κρυφή χρέωση.

Για να ξέρει ο υποψήφιος πελάτης τι παίρνει ιστοσελίδα που θέλει να κατασκευάσει αλλά και τι θα πληρώσει.

 

Κατασκευή ιστοσελίδας επένδυση η έξοδο;

 

Χωρίς σωστή διαδικτυακή παρουσία πλέον επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρχει.Έτσι λοιπόν η κατασκευή των ιστοσελίδων δεν είναι ένα ακόμη έξοδο αλλά μια μεγάλη επένδυση.

Η επιχείρισή σας με μια σωστή κατασκευή ιστοσελίδας θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας.

Στόχος για την LikeNet είναι η κερδοφορία της επιχείρηση σας.

 

Εμπιστοσύνη

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους,θα πρέπει πάντοντε να εμπιστεύεστε ΜΟΝΟ τους επαγγελματίες και όχι τους υποτιθέμενους επαγγελματίες των 2 σεμιναρίων.

Αυτοί κατασκευάσαν μια ιστοσελίδα μετά από 1 μήνα βλέποντας ένα βίντεο και το παίζουν ειδικοί στον χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων.

Η εταιρεία Likenet με έδρα την Αθήνα Βασ.Κων/νου 44 είναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ εταιρεία στην κατασκευή ιστοσελίδων,κατασκευή eshop,προώθηση ιστοσελίδων,digital marketing,και video animation.Το προσωπικό της εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων LikeNet είναι εξειδικευμένο.

Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην κατασκευή ιστοσελίδων αλλά και στα άλλα τμήματα που έχει η εταιρεία.Όπως γραφίστες,αρθρογράφους,seo spesialist,marketer,προγραμματιστές,web developer.

Στην εταιρεία μας η επενδυσή σου θα πιάσει τόπο και όχι πάτο.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων τι να προσέχω..Likenet

Δημιουργούμε επαγγελματίες

 

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Προτεινόμενα

Blog

Super προσφορά για SEO με 300€. Ισχύει μέχρι 31-12-23

Προσφορά για SEO H εταιρεία μας,σας δίνει το δικαίωμα με μια super προσφορά για SEO που δεν έχει ξαναγίνει στα Ελληνικά δρώμενα,να δοκιμάσετε την εξειδίκευσή μας πάνω στο SEO ΜΟΝΟ ΜΕ 500€! από 990€ που είναι η κανονική τιμή και να δείτε την ιστοσελίδα σας να αρχίζει να ανεβαίνει θέσεις αναζήτησης της Google που δίνουμε

Περισσότερα »
Κατασκευή ιστοσελίδων wordpress - Likenet
Blog

Κατασκευή ιστοσελίδων με wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδων με την πλατφόρμα cms του wordpress   Υπάρχουν αρκετά cms ανοιχτού κώδικα που μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα. Υπάρχει το joomla,το magento,το opencart,το Drupal και άλλα πολλά. Υπάρχει όμως και κάποιο cms το οποίο το προτιμάνε και όχι άδικα η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών αλλά και των

Περισσότερα »
Κατασκευή ιστοσελίδας | Kατασκευή ιστοσελίδας για κέρδη-LikeNet
Blog

Κατασκευή ιστοσελίδας γιατί να κάνω.Κάνε την κίνηση του αύριο…σήμερα

Κατασκευή ιστοσελίδας γιατί να κάνω;   Δημιουργία ιστοσελίδας ή κατασκευή eshop σήμερα όχι αύριο.Είναι δυνατόν στην σημερινή εποχή να ελπίζεις στην στήριξη της γειτονίας,έχοντας ένα μαγαζί με ρούχα; Για σκέψου αυτό όμως το μαγαζί σου αν η εταιρεία κατασκευή site,κατασκευή eshop LikeNet στο μετέτρεπε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα

Περισσότερα »
Ιστοσελίδα-PREMIUM-από-150E-LikeNet
Blog

Γιατί πρέπει να έχεις ιστοσελίδα

Γιατί πρέπει να έχεις ιστοσελίδα Επαγγελματίας χωρίς ιστοσελίδα δεν πρέπει να υπάρχει,ανεξαρτήτου επαγγέλματος.Θα ήταν σαν να βλέπαμε μια χελώνα χωρίς καβούκι. Ένα site πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς και βέβαια των επιχειρήσεων που μέσα από αυτές βγάζουν τα κέρδη τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα και στις υποχρώσεις της

Περισσότερα »
Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top