Ιστοσελίδες-Ιστοσελίδα-κατασκευή ιστοσελίδας

 

 

Ιστοσελίδες premium στις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα

 

Ιστοσελίδες ΜΟΝΟ PREMIUM

 

Οι ιστοσελίδες στην εταιρεία Likenet είναι όλες PREMIUM που σημαίνει ότι έχουν την υψηλότερη ποιότητα και πάντα την τελευταία τεχνολογία.

 

Εμείς ως επαγγελματίες πάνω στις ιστοσελίδες , δεν παίζουμε με τα επαγγελματικά όνειρα αλλά χτίζουμε ιστοσελίδες που θα γίνουν το σκαλοπάτι για την αύξηση τον

εσόδων της επιχειρησεώς σας.

 

Στην LikeNet για να φτιάξεις μια κατασκευή ιστοσελίδας η να κατασκευάσεις eshop ή να κάνεις μια ανακατασκευή στην ιστοσελίδα

σου δεν θα χρειαστεί να πουλήσεις το οικόπεδό σου που έχεις το πατρικό.

 

Οι τιμές μας είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα με διαφορά από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ για αυτά που προσφέρουμε και όχι ερασιτέχνες,που θέλουν να λέγονται επαγγελματίες και που για να κάνεις μια ιστοσελίδα στην κοστολογούν λες και κάνουν χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς.

 

Στην LikeNet δεν προβάλουμε ΜΟΝΟ τις τιμές μας αλλά αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η εξαιρετική εξυπηρέτησή μας και η κατασκευές των ιστοσελίδων μας που γίνεται ΜΟΝΟ σε premium template και βέβαια η αγάπη μας  και το πάθος μας για την κατασκευή ιστοσελίδων.

 

Αν θα συνεργαστείτε μαζί μας θα καταλάβετε του λόγου του αληθές.

 

Εμάς θα μας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, όποτε μας χρειάζεστε.

 

Να κοστολογήσεις τον χρόνο σου και τις γνώσεις σου και την εξειδίκευσή σου ΝΑΙ αλλά ΟΧΙ να πατάς πάνω στους ανθρώπους που έρχονται να σε τιμήσουν με την εμπιστοσύνη τους χωρίς μάλιστα να είσαι και πραγματικός επαγγελματίας.

 

Στην κατασκευή ιστοσελίδων,στην κατασκευή eshop στο seo πέρα από τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΙΜΩΝ που είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα με διάφορα,κάτι άλλο που μα χαρακτηρίζει είναι η ΑΡΤΙΑ και ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΣ  όλες τις ημέρες και ώρες,που αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα.

 

Συνδυασμός που πιστέψτε με δεν βρίσκεται πουθενά.

 

Με την LikeNet αρωγό η επιχείρησή σας θα πάρει την ώθηση που πάντα θέλατε.

 

Ιστοσελίδες που μαγνητίζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτης σας.

 

Ιστοσελίδες με άποψη και στύλ.

 

Η ιστοσελίδα σου είναι ο καθρέπτης της επιχείρησής σου,το πρώτο πράγμα πλέον που ζητάει κάποιος υποψήφιος πελάτης,

είναι να δει την ιστοσελίδα της επιχείρησης που ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι από αυτή και σύμφωνα με στατιστικά,στην αγορά θα προβεί ΜΟΝΟ αν του έχει κάνει ¨κλικ¨η ιστοσελίδα και όχι οι τιμές.

 

Με τις τιμές και την ποιότητα της LikeNet δεν έχεις καμία δικαιολογία να μένεις πίσω από την εποχή σου χάνοντας πελάτες από τους ανταγωνιστές σου.

 

Βγες μπροστά τους και θα δεις τις τεράστιες προοπτικές που ανοίγονται με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop.

 

Μπορεί ένας μέτριος επαγγελματίας να έχει κάνει καλύτερη ιστοσελίδα από εσένα και εσύ που είσαι 10 φορές καλύτερος από αυτόν αλλά είσαι χωρίς ιστοσελίδα να μην δουλεύεις.

 

Και αυτό δεν είναι που λέω παράδειγμα μυαλού αλλά γεγονότα που ξέρω αλλά και τα αφουγκράζομαι λόγω δουλειάς αρκετές φορές.

 

Στην LikeNet πιστεύουμε στο τίμιο χρήμα όχι στο εύκολο.

 

Με 150€ για κατασκευή ιστοσελίδας σε εξαιρετική ποιότητα και μόνο premium ακόμα εσύ ψάχνεις που θα κάνεις την ιστοσελίδα σου?

 

Κλείσε ΑΜΕΣΑ ραντεβού για να έρθεις στα γραφεία μας στην Βασιλέως Κωνσταντίνου 44 Αθήνα.

και να δεις ΑΜΕΣΩΣ την ιστοσελίδα σου πριν να την πληρώσεις

και να σου πούμε τους τρόπους που θα γίνει κερδοφόρα η επιχείρησή σου.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας.

 

Ιστοσελίδες premium ..LikeNet

 

Δημιουργούμε επαγγελματίες