Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων

Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα

 

Όταν θέλει κάποιος επαγγελματίας να φτιάξει μια ιστοσελίδα ή ένα eshop και θέλει να απευθυνθεί σε κάποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, ψάχνοντας στο διαδίκτυο σίγουρα δεν θα απογοητευτεί από την πληθώρα των¨επαγγελματιών¨που θα αντικρίσει στην κατασκευή ιστοσελίδων.

 

Θα δει εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα αλλά και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδος.

 

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων θα πρέπει να επιλέξει αλλά και να εμπιστευθεί?

 

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες που έρχονται στην εταιρεία Likenet σε δεύτερο χρόνο ¨κλαίγοντας¨τα χρήματα που έχουν δώσει σε ιστοσελίδες που δεν ανταποκρίνονταν σε αυτό που είχαν ζητήσει και άλλο είδαν στην παράδοση του website τους η ακόμα χειρότερα που δεν πήραν ΠΟΤΕ καμία ιστοσελίδα διότι δε υπήρχε κανείς επαγγελματίας πίσω από την αγγελία ¨κατασκευή ιστοσελίδων…¨

 

Μάλλον για να ακριβολογούμε επαγγελματίας ήτανε αλλά όχι επαγγελματίας wed designer η developer αλλά επαγγελματίας απατεώνας.

 

Οι πελάτες μας πλέον μας λένε ότι παρασύρθηκαν η από τις χαμηλές τιμές ή ακόμα και από τις πολύ υψηλές πιστεύοντας  ότι ήτανε πραγματικοί επαγγελματίες.

 

Μερικές μικρές αλλά χρήσιμες συμβουλές από εμάς είναι οι εξής:

Α) Αφουγκραστείτε καλά στο τηλέφωνο τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάτε.

Πολλά μπορείτε να καταλάβετε από τον τρόπο που θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας.

Θα μπορέσετε να αντιληφθείτε  μέσα σας αν ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάτε σας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι.

β) Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

γ) Ζητήστε να τον δείτε από κοντά και παρατηρήστε τον τρόπο που κινείται αν σας κοιτάει στα μάτια και γενικά αν είναι νευρικός στις κινήσεις του.

Και ένα πολύ σημαντικό:Δώστε μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις που θα του κάνετε αν απαντάει με άνεση και πειθώ τότε ξέρει την δουλειά και με την ανάλυση που θα σας κάνει,διότι οι ¨επαγγελματίες των 2 σεμιναρίων¨ η των καθόλου σεμιναρίων 

μιλάνε με παύσεις με εεε και γενικά δεν υπάρχει καμία εφράδεια του λόγου για ένα και μοναδικό λόγο.Διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ.

δ) Ζητήστε να δείτε δείγματα από τις δουλειές που έχει κάνει.

ε) Ρωτήστε τον για την εμπειρία την οποία έχει.

ζ) Δείτε στην ιστοσελίδα του αν έχει σχόλια πελατών

η) Και τέλος ζητήστε του αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από τους πελάτες του για να πάρετε τις απαραίτητες συστάσεις.

 

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων,κατασκευής eshop,προώθησης ιστοσελίδων (με εξειδίκευση),marketing,video animation Likenet είναι εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με έδρα την ΑΘήνα με γραφεία στην Βασ.Κων/νου 44 Αθήνα και απαρτίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ-MARKETING-VIDEO PROMO.

 

Επαγγελματίας νοείται όποιος ζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το χ επάγγελμα και δεν έχει και κάποιο άλλο ως απασχόληση.

 

Εμείς λοιπόν οι άνθρωποι της Likenet ζούμε από αυτό το υπέροχο επάγγελμα την κατασκευή ιστοσελίδων.

 

Ζούμε από εσάς και τιμάμε και θα τιμάμε ΠΑΝΤΑ την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

 

Εδώ θα μιλάτε ΜΟΝΟ με επαγγελματίες.

 

Εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων στην Αθήνα 

 

Likenet δημιουργούμε επαγγελματίες