Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Καπέλης Νικόλαος

Kατασκευή ιστοσελίδας για δικηγορικό γραφείο

Δικηγορικό γραφείο Καπέλης Νικόλαος - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Σχόλιο πελάτη

Η εταιρεία του κ Σπανάκου προτείνεται ανεπιφύλακτα.Συνέπεια,επαγγελματισμός,ήθος είναι μερικά από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Νικόλαος Καπέλης

Project κατασκευής ιστοσελίδας για το δικηγορικό γραφείο Καπέλης Νικόλαος

Το δικηγορικό γραφείο Καπέλης Νικόλαος είναι ένα εκ των καλυτέρων δικηγορικών γραφείων στην Αθήνα.

 

Έχουμε την χαρά να μας δοθεί η εντολή για να κατασκευάσουμε την νέα του ιστοσελίδα για το δικηγορικό του γραφείο.

 

Επίσης πήραμε την εντολή και για να ετοιμάσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες για το google ads.

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα,Δικηγορική ιστοσελίδα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop,Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting,seo.logo

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 7 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για τoν κ.Καπέλη Νικόλαο πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου δικηγορικού ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, η παροχή ενημέρωσης προς το κοινό, η προβολή των υπηρεσιών προς τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν τις νομικές υπηρεσίες του κ.Καπέλη Νικόλαου.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τoν Καπέλη Νικόλαο η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Δικηγορικό γραφείο Καπέλης Νικόλαος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές.

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα του κ.Καπέλη Νικόλαου που διαθέτει πλέον μια από τις πιο ωραίες και λειτουργικές ιστοσελίδες στον δικηγορικό κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top