skip to Main Content

Διαφημιστικές καμπάνιες

Διαφημιστικές καμπάνιες LikeNet

Με τις διαφημιστικές καμπάνιες της LikeNet βγαίνετε AΜΕΣΑ στην πρώτη σελίδα της Google από το πρώτο κιόλας λεπτό με τις λέξεις κλειδιά που θέλετε εσείς για την επιχείρησή σας.

Ποτέ δεν πρέπει όμως να ξεχνάνε τα social media και κυρίως το Facebook που βέβαια κυριαρχεί στην ζωή όλων μας.

Στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες

Στην LikeNet σας ετοιμάζουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες σας,σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει η εταιρεία σας.

Οι στοχευμένες διαφημίσεις της LikeNet σας βοηθούν ΑΜΕΣΑ στην αύξηση της κερδοφορίας για την επιχείρησή σας.

Έχουμε βοηθήσει πάρα πολλούς πελάτες μας να κερδίσουν χρήματα τώρα είναι και η δική σας ώρα να να κάνετε το βήμα εκείνο που θα σας οδηγήσει προς την κερδοφορία με αρωγό πάντα την LikeNet.

Με το Google Ads και με την LikeNet σε λίγα λεπτά θα είστε στην πρώτη θέση της GoogleΕάν σας ενδιαφέρει το διαφημιστικό πρόγραμμα «Google AdWords», η LikeNet παρέχει στη διάθεσή σας μία ομάδα πιστοποιημένων συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο maximum τις δυνατότητες του προγράμματος, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Η φιλοσοφία μας

Σημασία έχει για εμάς η διαφημιστική σας καμπάνια να αποδώσει σύντομα και με το λιγότερο δυνατό κόστος. Για αυτό η Aboutnet σας εξασφαλίζει:

 

 • Επισκεψιμότητα– Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες με σταθερά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ίδιο ή χαμηλότερο κόστος.
 • Εξοικονόμηση κόστους– Εντοπίζουμε και μειώνουμε τη σπατάλη των δαπανών ανά κλικ.
 • Υψηλότερη απόδοση– Εστιάζουμε σε αποτελεσματικές καμπάνιες υψηλής απόδοσης, με γνώμονα τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Ξεχωρίζουμε επειδή ανάλογα με τις ανάγκες σας…

 

 • Δημιουργούμε την καμπάνιά σας από την αρχή. Σχεδιάζουμε όλο το AdWords πορτοφόλιό σας, από την τοποθέτησή της διαφήμισής σας στα κατάλληλα Ad groups ως τη σύνταξη των κειμένων, λέξεων- κλειδιών που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητά της.
 • Αναδιαρθρώνουμε την ήδη υπάρχουσα καμπάνιά σας. Παρέχουμε συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιάς σας, την προσέλκυση νέων χρηστών, επιλέγουμε μαζί το budget που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας κλπ.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνιά σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της. Σας αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές προόδου. Φροντίζουμε για την τοποθέτηση της διαφήμισής σας στη σωστή σελίδα υποδοχής, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση προσφορών (Bid Management) και συνδέουμε την καμπάνιά σας με εργαλεία παρακολούθησης μετατροπών (conversion tracking).

Έτσι κερδίζετε…

 • Μέγιστη απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας
 • Εγγυημένο αριθμό έγκυρων κλικ
 • Αποτελεσματική προσέγγιση νέων χρηστών
 • Έλεγχο του προϋπολογισμού σας
 • Αύξηση του αριθμού των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνούν με την επιχείρησή σας
 • Απεριόριστη ελευθερία κινήσεων χωρίς τοπικούς και χρονικούς περιορισμούς

Διαφήμιση στο internet

 

Η διαφήμιση στο internet κερδίζει καθημερινά έδαφος, όχι μόνο γιατί οι διαφημιστικές καμπάνιες στο web είναι πιο οικονομικές από τις συμβατικές διαφημίσεις, αλλά γιατί έχει πλέον μεγάλη απήχηση, αφού εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και στον κόσμο, καθημερινά ψάχνουν για αγορές και προτάσεις αγορών μέσω του διαδικτύου.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι η δύναμη της διαφήμισης στο ίντερνετ, ξεπερνάει ακόμη και τη διαφήμιση στην τηλεόραση!

Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και αποτελεσματικές, όταν σχεδιάζονται από έμπειρους επαγγελματίες.

Ξεκινώντας από την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας ή του προσωπικού σας portfolio, oι τρόποι διαφήμισης στο web πολλοί, όπως και οι λύσεις προώθησης της εταιρίας σας.

ιστοσελίδες για υψηλά κέρδη Likenet

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή:

Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση. Το κόστος και η απόδοση των Google Ads εξαρτάται από το πόσο στοχευμένα θα τα στήσουμε.

Κακό στήσιμο οδηγεί σε χαμένα χρήματα, χαμένο χρόνο και χαμένη ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή μας.Αν έχετε ήδη φτιάξει καμπάνιες στο Google Ads, μπορούμε να τις ελέγξουμε και να σας προτείνουμε βελτιώσεις.

Μόνο αν πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας φέρουμε μεγάλη βελτίωση, θα προτείνουμε να τις ανακατασκευάσουμε.

Σε λίγα μόνο λεπτά μπορούμε να διαπιστώσουμε βασικά λάθη στο σχεδιασμό και να δούμε αν μπορούμε να πετύχουμε μείωση του κόστους ανά κλικ, που σημαίνει ότι με το ίδιο κόστος θα έχετε περισσότερους πελάτες.Ζητήστε μας να ελέγξουμε τις καμπάνιες σας δωρεάν!

Καλέστε μας για να οργανώσουμε την δική σας καμπάνια και να δείτε τα κέρδη σας σε μεγάλη άνοδο.

Είσαι έτοιμος για να ξεφύγεις από τους ανταγωνιστές σου;

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας | Δημιουργία ιστοσελίδων | SEO Κατασκευή ιστοσελίδων για υψηλά κέρδη

Σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων,eshop,seo,γλώσσες προγραμματισμού.

Κατασκευή ιστοσελίδων 2023 likenet.gr – All Rights Reserved

Back To Top