Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | Σεμινάρια

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την ΑΕΚ

Kατασκευή αθλητικού magazino - portal της ΑΕΚ

AEK - Κατασκευή αθλητικού magazino από την Likenet

Project κατασκευής ιστοσελίδας magazino για την ΑΕΚ

Δημιουργία ιστοσελίδας-magazino-portal για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Πρόκειται για μια αθλητική,δημοσιογραφική ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Ελλάδος ΑΕΚ, με όλα τα καυτά νέα της ομάδας.

Στην κατασκευή ιστοσελίδας η Likenet έδειξε και πάλι γιατί είναι η ¨πρωταθλήτρια¨στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Κατασκευή ιστοσελίδας magazino-portal αθλητικό

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,πέρασμα άρθρων και περιεχομένου,google ads

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 10 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το αθλητικό magazino της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου magazino-portal σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, η παροχή ενημέρωσης προς το κοινό για τα νέα της αγαπημένης του ομάδας.

 

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για το αθλητικό magazino της ΑΕΚ η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό αθλητικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Αθλητικό magazino ΑΕΚ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το αθλητικό magazino της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού αλλά και το πέρασμα των άρθρων έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για το αθλητικό magazino της ΑΕΚ που διαθέτει πλέον μια από τις πιο εντυπωσιακές ιστοσελίδες στον συγκεκριμένο κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top