Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία RAKOR HELLAS

\"Rakor

Κατασκευή ιστοσελίδας Rakor Hellas

Είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με μια απο τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο της Ναυτιλίας,την Rakor Hellas.

Ουσιαστικά μας εμπιστεύτηκαν την ανακατασκευή της ιστοσελίδας τους αλλά και μας έδωσαν και την εντολή και για την προώθηση της ιστοσελίδας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Rakor Hellas

Η “ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ” είναι μια προσωπική επιχείρηση, δραστηριοποιημένη στην Ελληνική Αγορά και κυρίως στην Ναυτιλία, από το 1994.
Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ως άνω επιχείρησης, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1982 και ως το 1994 εργάσθηκε σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες στην Πειραιά.

Οι επαγγελματικές του ανησυχίες σε συνδυασμό με την αμείωτη εργατικότητα του, του επέτρεψαν να εξελιχθεί σε έναν έμπειρο υπέρ εργολάβο, αναλαμβάνοντας τις πλέον εξειδικευμένες κατασκευές και εφαρμογές επί των πλοίων.

Μετά από πολυετή αναζήτηση και πειραματισμό σε καινοτόμες τεχνικές κυρίως σε συστήματα Υ.Π (Υψηλής Πιέσεως) ήτοι Υδραυλικά και πιστοποιημένες σωλήνες έγχυσης πετρελαίου Υ.Π (Υψηλής Πιέσεως) οι οποίες ως γνωστόν έλειπαν από την Ελληνική Αγορά, δημιουργήθηκε η “ΡΑΚΟΡ ΕΛΛΑΣ”, η οποία δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το Rakor Hellas πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου  ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου project, ήταν η προβολή των υπηρεσιών της Rakor Hellas. στο χώρο της ναυτιλίας.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την Rakor Hellas η ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το σημαντικό έργο που προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την εταιρεία Rakor Hellas. πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα WordPress και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού αλλά και το πέρασμα των άρθρων έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές.

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την εταιρεία Rakor Hellas. που διαθέτει πλέον μια από τις πιο όμορφες ιστοσελίδες στον κλάδο της ναυτιλίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευής ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα SETTEGRAPH και περιγραφή των υπηρεσιών μας:

Τύπος ιστοσελίδας: Δυναμική ιστοσελίδα

Είδος ιστοσελίδας: Επαγγελματική ιστοσελίδα,Business ιστοσελίδα

Πλατφόρμα site: WordPress

Υπηρεσίες: Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,Hosting,Domain,SEO,Προώθηση ιστοσελίδας

Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας: Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 3 ημέρες

Ιστοσελίδα Πελάτη: rakorhellas.gr

Παλαιά ιστοσελίδα πελάτη από την προηγούμενη εταιρεία : test.rakorhellas.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων: likenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΛΑΤΗ

Μια πρόταση μόνο θα πω για τον κ.Σπανάκο.

Καμία σχέση με τις άλλες εταιρίες από αυτά που βίωσα.

Η καλύτερη εταιρεία σε όλα με διαφορά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Κατασκευή ιστοσελίδων LikeNet

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top