Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την οζονοθεραπεία

Kατασκευή ιατρικής ιστοσελίδας του ιατρού Σακαρούδη Δημητρίου

Οζονοθεραπεία-Σακαρούδης Δημήτριος - Κατασκευή ιστοσελίδας Likenet

Project κατασκευής ιστοσελίδας οζονοθεραπεία

Πρόκειται για ένα website του Ιατρού Σακαρούδη Δημητρίου χειρούργου ορθοπεδικού που έχει σαν κύριο σκοπό τα οφέλη που προκύπτουν από την οζονοθεραπεία.

Η ιστοσελίδα  έγινε με wordpress και είναι μια ιστοσελίδα που αναδεικνύει τις υπηρεσίες του Ιατρού Σακαρούδη Δημητρίου.

Έτσι, η ιστοσελίδα που αναλάβαμε να σχεδιάσουμε έπρεπε να βασιστεί σε έναν καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό ο οποίος θα βοηθήσει την εταιρεία να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και φυσικά να προσπαθήσει να τους αναδείξει τα οφέλη της οζονοθεραπείας. Για να επιτευχθεί αυτό, ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την ιστοσελίδα του κ.Σακαρούδη να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την Likenet αλλά και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business,Ιατρική ιστοσελίδα

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 10 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας του ιατρου Σακαρούδη Δημητρίου πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι οι να γνωρίσουν τις υπηρεσίες του Ιατρού.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το εντυπωσιακό web design που θα κάνει την διαφορά και θα προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Ιατρός χειρούργος ορθοπεδικός Σακαρούδης Δημήτριος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα ozono-therapia.gr πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design και development ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα wordpess και προσαρμόζοντάς την στις ανάγκες του προφίλ του ιατρού, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα ozono-therapia.gr που διαθέτει πλέον μια από τις πιο όμορφες ιστοσελίδες στον ιατρικό κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top