Κατασκευή ιστοσελίδων από 250€ | Ιστοσελίδες – eshop | LikeNet

likenet logo

Επικοινωνία

Your Cart

No products in the cart.

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Health terra

Kατασκευή ιστοσελίδας για εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής

Health terra - Project LikeNet

Σχόλιο πελάτη

Ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αλλά και έχουμε.

Health terra

Project κατασκευής ιστοσελίδας για την εταιρεία Health terra

Πρόκειται για ένα website που ασχολείτε με τα συμπληρώματα διατροφής.

Η ιστοσελίδα  έγινε με wordpress και είναι μια ιστοσελίδα που αναδεικνύει τα οφέλη που έχουν στην υγεία μας τα συμπληρώματα διατροφής και όχι μόνο.

Έτσι, η ιστοσελίδα που αναλάβαμε να σχεδιάσουμε έπρεπε να βασιστεί σε έναν καινοτόμο και ελκυστικό σχεδιασμό ο οποίος θα βοηθήσει την εταιρεία να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών και φυσικά να τους πείσει να επιλέξουν τα προϊόντα της. Για να επιτευχθεί αυτό, ιδιαίτερη προσοχή έπρεπε να δοθεί σε όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την εταιρεία να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της.

Το αποτέλεσμα όμως δικαιώνει την Likenet αλλά και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Κατασκευή ιστοσελίδων: https://likenet.gr/

Κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τύπος ιστοσελίδας:

  Δυναμική ιστοσελίδα

 • Είδος ιστοσελίδας:

  Επαγγελματική ιστοσελίδα, ιστοσελίδα Business

 • Πλατφόρμα site:

  wordpress

 • Υπηρεσίες:

  Κατασκευή ιστοσελίδας, Web design – Σχεδιασμός ιστοσελίδας, Web development, Επεξεργασία εικόνων,domain,hosting

 • Χρόνος δημιουργία ιστοσελίδας:

  Η κατασκευή ιστοσελίδας και το web design ολοκληρώθηκε σε 15 ημέρες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία Health terra  πραγματοποιήθηκε με κύριο γνώμονα την δημιουργία ενός σύγχρονου ιστοστόπου σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες πρακτικές μεθόδους του Web Design. Βασικός στόχος του συγκεκριμένης ιστοσελίδας, είναι οι ανάδειξει των προϊόντων της με τα σπουδαία οφέλη που επιφέρει στην υγεία μας.

Προκειμένου να επιφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την ιστοσελίδα έπρεπε να σχεδιαστεί με γνώμονα το εντυπωσιακό web design που θα κάνει την διαφορά και θα προσφέρει σε συνδυασμό με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Για να το επιτύχουμε αυτό, η εξειδικευμένη ομάδα της LikeNet προέβη σε έναν λεπτομερή έλεγχο και στον σχεδιασμό ενός πλάνου στο οποίο βασίστηκαν και όλες οι επιμέρους ενέργειές μας για την κατασκευή του site.

Εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Health terra

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας για το site Healthterra.gr  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές του Web Design και development ώστε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Επιλέγοντας την πλατφόρμα wordpess, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε έναν άριστο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Βασικός μας στόχος σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που αναλαμβάνουμε είναι η εξασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης για τους επισκέπτες της. Έτσι, η προσθήκη των κειμένων και του φωτογραφικού υλικού έγινε με βάση τις βέλτιστες πρακτικές. 

Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν η ανάπτυξη μιας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία είναι σε θέση να προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Άλλο ένα project της LikeNet στέφθηκε με επιτυχία για την ιστοσελίδα Healthterra.gr  που διαθέτει πλέον μια από τις πιο όμορφες ιστοσελίδες στον συγκεκριμένο κλάδο.

Eπικοινωνία για κατασκευή ιστoσελίδας

Kατασκεύη ιστοσελίδας, κατασκευή Eshop, προώθηση ιστοσελίδας, Digital Marketing, Social Media όποια υπηρεσία και αν διαλέξεις, είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά σε σένα.

Καλέστε με
+
Καλέστε με
Scroll to Top